موارد لازم برای 6 نفر:
- گوشت خورشی 600 گرم
- گوجه سبز نیم کیلو
- سبزی نعنا و جعفری یک کیلو
- پیازداغ عسلی نصف پیمانه
- رب گوجه فرنگی نوک ق س
- آبلیمو یا آبغوره
- ادویه مخلوط یک ق چ
- نمک و فلفل
دستور پخت
گوشت رو با پیاز داغ و ادویه کمی می پزیم و در اواسط کار سبزی نعنا و جعفری تفت داده شده رو داخل خورش میریزیم تا باهم بپزن و خورش جا بیافته و خیلی آبدار نباشه . در انتها رب گوجه فرنگی و ترشی خورش رو اندازه کرده و گوجه سبز ها رو اضافه میکنیم . گوجه سبز نباید له بشه . نمک خورش رو اندازه کرده و از روی حرارت بر میداریم . در ظرف مناسب ، سر میز میبریم .نکات مربوط به تهیه خورش گوجه سبز با نعنا و جعفری
مقدار نعنا یک سوم اندازه جعفری باشد . افزودن یک ق س نعنا داغ همراه با سبزی تفت داده شده ، باعث خوشمزگی این خورش میشه . سبزیجات خورش رومعمولا نباید خیلی سرخ کرد .www.sofrehkhune.ir
,
www.sofrehkhune.com
آموزش آشپزی مصور ، در تالارهای گفتمان سایت :
آموزش انواع غذاهای ایرانی و فرنگی و ابتکاری با تزیین های متنوع و محل تبادل تجریبات آشپزی ، خانه داری ، ارائه طرز تهیه انواع غذاها ، شیرینی ها و دسرها و ترشی ها و مطالب متنوع و گوناگون مرتبط با خانه و خانواده
برای ورود به تالارهای گفتمان سایت آشپزی سفره خونه :
http://forum.sofrehkhune.com
سلام دوست عزیزم
پاسخحذفآرزو دارم از لحظات زندگیت بهترین استفاده رو بکنی و روزهای پرباری را در پیش رو داشته باشید .
اگه به مطالب روانشناسی علاقه داری در وبلاگ زیر منتظر حضور و نظرقشنگتون هستم – با آرزوی بهترین ها برایتان - احمد فلاح
www.affa110.blogfa.com
سلام
پاسخحذفوبلاگتون خیلی پرباره
خسته نباشید
اجازه تبادل لینک هست؟
http://dastpokht.blogfa.com
بسیار لذیز و خوشمزه است .
پاسخحذفهم مطالب و هم وبلاگ .
سلام. من خورش گوجه سبز درست كردم. خوشمزه و متفاوته.
پاسخحذف