کمپوت گوجه سبز
مواد لازم :
گوجهسبز يك كيلوگرم
شكر 250 گرم یا حدود دو پیمانه
طرز تهيه:
ابتدا شكر وحدود یک لیتر یا 4 پیمانه آب ريخته و هم بزنین تا شكر در آب حل بشه و بعد آنرا از صافی عبور بدین . حال شربت را روي حرارت قرار بدین و بجوشونین .
دم گوجههاسبزها رو جدا کنین و بشويين ؛ بعد از اینکه آب و شكر به جوش اومد، گوجهها را یهش اضافه کنین.
نکته : گوجه سبزها را به قدری بجوشانین که له نشن ...
نکته : شیرینی کمپوت به ذایقه شما بستگی داره ...اگه شیرین تر دوست دارین شکر رو بیشتر بریزین .
دم گوجههاسبزها رو جدا کنین و بشويين ؛ بعد از اینکه آب و شكر به جوش اومد، گوجهها را یهش اضافه کنین.
نکته : گوجه سبزها را به قدری بجوشانین که له نشن ...
نکته : شیرینی کمپوت به ذایقه شما بستگی داره ...اگه شیرین تر دوست دارین شکر رو بیشتر بریزین .
بذارین با شعلع ملایم گوجهسبزها دراین شربت رقیق بپزن . این کمپوت نیازی به اسانس و وانیل نداره . اگه از گوجه سبزهای ترش و نارس تر برای تهیه کمپوت استفاده بشه خوشمزه تره ... پس از سرد شدن داخل شیشه یا ظرف بریزین و در یخچال نگهداری کنین ... و سرد سرو کنین .... ازش هم بعنوان دسربعد از غذا میشه بهره گرفت و هم پذیرایی عصرانه و قبل از غذا ....
نکته : از آلو نارس سرخ وهم سبز هم میشه این کمپوت رو تهیه کرد ... فقط مراقب باشین زیاد نپزین که له بشن ...
الان من دهنم آب راه افتاده !!! به خدا ......
پاسخحذفشبنم جون دستتون طلا، هر موقعه از این چیزهای خوشمزه خوردین یاد من هم بکنید.همیشه کارهاتون تک هستش.
پاسخحذفیادش بخیر مامان من هم همیشه این موقع ها از این کمپوت درست می کردند. راستی معادل فارسی اش چه قشنگ ه خوشاب!! دوست داشتم
پاسخحذف