مقدار لازم برای 5 نفر:
فیله ماهی شیر500 گرم
زعفران دم کرده
شیر یک پیمانه
روغن کمی
لیموترش یکعدد
ادویه مخلوط
گشنیز خرد شده کمی
پنیرچدار یا پنیر پیتزا رنده شده نصف پیمانه
فلفل دلمه ای رنگی ( قرمز و سبز و زرد ) به اندازه دلخواه خرد شده
سبزیجات به دلخواه برای دورچین و تزیین غذا مانند قارچ و پیازچه و کلم و نخود سبز و ذرت و ... یا اگه سیر تازه سبز موجود باشه ....
طرز تهیه :
ماهی ها رو تکه تکه به اندازه دلخواه ببرین . روش رو زعفرون بمالین و نمک بزنین . تو ماهیتابه با کمی روغن و کمی کره تفت بدین .
نکته :
زعفرون و کره بوی ماهی رو از بین میبره .البته فیله شیر ماهی خوب و مرغوب اصلا بو نداره . ولی برای کسانیکه خیلی به ماهی حساس هستن رعایت این نکته ضروریه .
.... بعد شیر و ادویه دلخواه ( بستگی به تمایل گرام ماسالا و ادویه مخلوط یا فقط فلفل ) روش بریزین و کمی بذارین تا بپزه . ماهی تفت داده شده سریع میپزه .
کمی که شیر به خورد ماهی رفت - فلفل رنگی ها – پیازچه و سیر خرد شده تازه و چند برش نازک لیمو و پنیر رو اضافه کنین و نمکش رو بچشین . و به محض غلیظ شدن ( مانند ماست شل باید بشه ) از روی شعله بردارین .
فیله ماهی شیر500 گرم
زعفران دم کرده
شیر یک پیمانه
روغن کمی
لیموترش یکعدد
ادویه مخلوط
گشنیز خرد شده کمی
پنیرچدار یا پنیر پیتزا رنده شده نصف پیمانه
فلفل دلمه ای رنگی ( قرمز و سبز و زرد ) به اندازه دلخواه خرد شده
سبزیجات به دلخواه برای دورچین و تزیین غذا مانند قارچ و پیازچه و کلم و نخود سبز و ذرت و ... یا اگه سیر تازه سبز موجود باشه ....
طرز تهیه :
ماهی ها رو تکه تکه به اندازه دلخواه ببرین . روش رو زعفرون بمالین و نمک بزنین . تو ماهیتابه با کمی روغن و کمی کره تفت بدین .
نکته :
زعفرون و کره بوی ماهی رو از بین میبره .البته فیله شیر ماهی خوب و مرغوب اصلا بو نداره . ولی برای کسانیکه خیلی به ماهی حساس هستن رعایت این نکته ضروریه .
نکته :
اصولا ماهی طبع سردی داره به همین دلیل از ادویه جات گرم برای زفع سردی و رطوبتش کمک میگیرن . و ادویه جات اکثرا طبع شون گرمه و سردی غذا رو خنثی میکنن .
کمی که شیر به خورد ماهی رفت - فلفل رنگی ها – پیازچه و سیر خرد شده تازه و چند برش نازک لیمو و پنیر رو اضافه کنین و نمکش رو بچشین . و به محض غلیظ شدن ( مانند ماست شل باید بشه ) از روی شعله بردارین .
غذا آماده است . میتوان پنیراین خوراک روحذف کرد و بعنوان خورش با پلو نوش جان کرد .
نکنه :
برای رقیق تر کردن خوراک شیر و برای غلیظ کردنش کمی پنیر اضافه کنین که این البته بستگی داره که خوراک رو شل تر یا غلیظ تر بپسندین .
لینک انواع خوراکها در پرتال سفره خونه :
http://www.sofrehkhune.ir/foods/293/1/
لینک انواع خوراک ماهی و دریایی
در تالارهای گفتمان سفره خونه :
http://forum.sofrehkhune.com/forum317/
آخ جون یه خوراک متفاوت با ماهی
پاسخحذفبه به جه عطری جه رنگی !
پاسخحذفشبنم خانم جه کردی!
راستی یه سوال در باره آش میوه دارم.جایی که من زندگی می کنم آلبالو و آلوجه نیست می شه لطفا راهنمائی ام کنی جی کار کنم؟ می تونم حذفشون کنم ؟
خیلی عالی و مطمئنا خوشمزه است.
پاسخحذفتنوع خیلی خوبی هم هست.
ممنون عزیزم.
سلام عزیزان از نظرات شما ممنون
پاسخحذفشب بو جونم ...عزیزم آش میوه - سبزی که نداره - حالا اگه آلبالو و آلوچه هم نداشته باشه دیگه میشه فقط رشته و کشک و پیازداغ !
میتونی اولین نفری باشی که با میوه های تازه ای که دم دسترسه امتحان میکنه ! برای ما هم بگو چه مزه ای شد !ممنون میشم .
سلام شبنم خانم غذای زیبایی است .من همیش تا مرحله سرخ کردن ماهی پیش رفتم .واقعآ دستت درد نکنه.
پاسخحذف