۱۳۸۸ فروردین ۳۰, یکشنبه

نان گیس بافت پنیر دار





نون و پنیر سرهم !!!

مواد لازم :
آرد سفید حدود یک پیمانه
روغن مایع دو قاشق سوپخوری
خمیر مایه یک قاشق سوپخوری
شکر یک قاشق سوپخوری
نمک یک مربا چای خوری سر خالی
آب به میزان لازم ....

پودر پنیر پارمزان نصف پیمانه
پنیر پیتزا یا چدار کمی

زرده تخم مرغ یکعدد
کنجد کمی

طرز تهیه :
خمیر مایه رو قبل توی 4/1 آب ولرم بریزین و هم بزنین و بذارین حل بشه و کف کنه . آرد رو توی ظرف گود بریزین خمیر مایه و روغن و دیگر مواد خشک رو اضافه کنین وکمی ورز بدین تا خمیر بشه . اگر آب نیاز بود کمی اضافه کنین . البته بیش ازاندازه هم ورز ندین . این خمیر رو بذارینتوی کیسه نایلون و حدود دو ساعت در آشپزخونه کنار بذارین .








بعد فر رو روشن کنین تا کاملا داغ بشه .
خمیر رو بیرون بیارین و پنیر پارمزان رو روی اون بپاشین و ورز بدین و مثل خمیر هزار تا چند مرتبه تا بزنین و به فواصل پودر پنیر پارمزان رو بپاشین .



در صورت تمایل میتونین از قارچ ورقه شده و فلفل دلمه ای رنگی ریز خرد شده هم لای نون بذارین که صد البته قشنگتر و اشتها آورتر میشه .بعد اون رو مثل مو بکشین وکف سینی فر روبا قلم مو خیلی کم چرب کنین .



بعد مانند گیس بافت گیس ببافین و لای هر بافتی یک تکه کوچیک پنیر چدار یا پنیر پیتزا بذارین .



و بعد گیس رو روی سینی چرب شده فر بذارین و




حالا از زرده تخم مرغ با برس آشپزخونه آروم که نشت نکنه و کف سینی بریزه - روی گیس بکشین تا نون براق و خوشرنگ بشه و حالا کمی از کنجد روش بپاشین . اگه تمایل دارین سیاه دونه هم میتونین استفاده کنین .

توی فر پنجره وسط قراربدین . و ابتدا روی 260 درجه سانتیگراد حدود ده دقیقه بمونه .بعد درجه رو کم کنین و روی 180 درجه حدود سه ربع ساعت بمونه .


کم کم نون حجم پیدا میکنه و پنیر ها ذوب میشن .



فقط تو این فاصله تصمیم بگیرین که با چی میلش کنین !! ......... حالا نون آماده است .... !

روی این نون مثل باگت فرانسه ترد شده بود .این نون رو حتما بعد از خنک شدن با کارد اره ای مخصوص نون برش بزنین .....


لینک نانوایی سفره خونه و آموزش انواع نانها و خمیر نان از شاطر

در تالار گفتمان سفره خونه :

https://forum.sofrehkhune.com/forum262/


لینک آموزش انواع نانها در پرتال سفره خونه :

http://www.sofrehkhune.ir/foods/301/1

۹ نظر:

  1. سلام شبنم جان
    عالي بود، خسته نباشي عزيزم
    فقط پايينتر رفتم ترسيدم چون شبيه مار بود D:
    مي بوسمت

    پاسخحذف
  2. سلام آیداجون ممنون از ابراز نظرت

    راستش بعضی دوستان هم میگن اینکه طناب پیچه ...نه گیس بافت !!! ؟... راستی چه فرقی داره ؟! موفق باشی ...میبوسمت عزیزم

    پاسخحذف
  3. باورتون نمیشه چقدر دلم خواست . اولا که الان آخر شبه من هم گشنه ... توی رژیم هم هستم ... عاشق انواع نون های برشته و طعم دار... نون طعمدار رو بیشتر از کیک دوست دارم . تا حالا هم پختش رو امتحان نکردم و دستتون درد نکنه عالی از آب در اومده .

    پاسخحذف
  4. شبنم جون چرا نمیشه صفحات وب شما رو save page کرد ؟؟؟؟ میخوام آرشیو درست کنم .

    پاسخحذف
  5. سلام شبنم خانم من خیلی از پخت نون لذت می برم .این نون هم چون پنیر داره باید خیلی خوشمزه باشه حتمآ درست می کنم .خیلی دوست دارم قدم روی چشم من بگذارید ور وبلاگم از نظرات شما بهرمند شوم .

    پاسخحذف
  6. هر دم از این باغ ایده ای می رسد ...
    مرسی خانومی

    پاسخحذف
  7. سلام عزیزان واقعا از اینکه می بینم وقت میذارین و نظر میدین ...خیلی شرمنده میشم .دست تون درد نکنه . امیدوارم همیشه این وبلگ همونطوری باشه که دوست دارین .

    گلابتون جان نمیدونم ...اگه راهی داره که باید تنظیم بشه بگو انجام بدم .چون با عرض پوزش بلد نیستم باید چه کنم تا رفع بشه .

    رویا جون من مرتب آخرین پستهای همه دوستان عزیز رو بازدید میکنم. به روی چشم... حتما ...

    دوست عزیز دیگری برام پیام گذاشته که متاسفانه منتشر نشد ولی خودم اینجا کپی کردم :

    شبنم جان خیلی ممنون وب بسیار زیبایی داری ،دستورالعملهای آشپزیتون فوق العاده است و قسمت سفرنامه تون بسیار جذابه.
    من حدود دو سال است که از طریق آشپزآنلاین شما و دیگر دوستان گلتون را دورا دور میشناسم تقریبا هر روز به همه جای سایت سرمیزنم ، خیلی دوست دارم که عضو بشم اما متاسفانه هیچوقت نتونستم. من هم تقریبا هم سن و سال شما هستم و کارم هم تقریبا مثل شماست منتها تو مشهدم .
    اانشاالله اگه یه دفعه دیگه مشهد اومدی خیلی دوست دارم که از نزدیک باشما آشنا بشم .
    ببخشید مثل اینکه این دیگه نظر نشد ........
    بازهم تشکر میکنم امیدوارم همیشه موفق و سر زنده باشی .

    بازهم از همه شما و لطف و صفا تون تشکر میکنم و یادآوری میکنم که مشکل سایت حل شده و گویا دیگه مشکل ورود و عضویت وجود نداره ...حتما امتحان کنین .
    موفق باشین

    پاسخحذف
  8. سلام شبنم جون
    دستتون درد نکنه خیلی نون پوک و خوشمزه ای به نظر میاد به آدم چشمک میزنه .

    پاسخحذف
  9. سلام خانومی اگه نان های دیگری هم بذاری ممنون میشم

    پاسخحذف