مواد لازم برای 3 نفر :
تخم مرغ 3 عدد
ماست 2 ق غ
آرد دو ق غ
زعفران دم کرده دو ق س
هل ساییده نصف ق چ
بکینگ پودر نصف ق چ
دو ق شکر ( برای خوشرنگ شدن خاگینه )
برای سرخ کردن :
کمی کره یا روغن حیوانی یا روغن معمولی
برای شهد :
شیره انگور کمتر از یک چهارم پیمانه ( یا یک پیمانه شکر. میتونین مقدار شکر رو کم یا زیاد کنین . این بستگی به تمایل شما به شیرینی داره )
گلاب 3 ق س
چند ق آب برای رقیق تر کردن شیره
طرز تهیه :
تخم مرغ و ماست رو با همزن بزنین و بعد زعفران دم کرده و هل سابیده و بکینک پودر و آرد رو توش بیزین و خوب هم بزنین . کره و کمی روغن رو توی ماهیتابه داغ بریزین .( کره به تنهایی زود میسوزه و بو میگیره )
حالا مایه خاگینه رو بهش اضافه کنین و صاف کنین . حرارت باید کم و ملایم باشه . وقتی خودش رو گرفت طرف دیگه رو برگردونین . بعد به اندازه و شکل دلخواه ( لوزی یا مربع ) برش بدین . شیره رو با کمی اب و گلاب رقیق کنین و هم بزنین و سپس روی خاگینه بریزین و کمی که شیره به خوردش رفت از روی شعله بردارین . نباید کاملا خشک باشه و نباید خیلی آبکی و شل باشه . بعد در ظرف مناسب قرار بدین و با گردو و مغزپسته و سیاهدانه و کنجد ومغزتخمه آفتابگردون تزیین کنین و تا سرد نشده سرو کنین .
آموزش انواع دسرهای سنتی در تالار گفتمان سفره خونه :
http://forum.sofrehkhune.com/forum81/
آموزش انواع دسرهاو پس غذاها در پرتال سفره خونه :
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر