۱۳۸۹ آذر ۱۷, چهارشنبه

خاگینه زعفرانی با شیره انگور


مواد لازم برای 3 نفر :

تخم مرغ 3 عدد

ماست 2 ق غ

آرد دو ق غ

زعفران دم کرده دو ق س

هل ساییده نصف ق چ

بکینگ پودر نصف ق چ
دو ق شکر ( برای خوشرنگ شدن خاگینه )
برای سرخ کردن :
کمی کره یا روغن حیوانی یا روغن معمولی

برای شهد :
شیره انگور کمتر از یک چهارم پیمانه ( یا یک پیمانه شکر. میتونین مقدار شکر رو کم یا زیاد کنین . این بستگی به تمایل شما به شیرینی داره )

گلاب 3 ق س

چند ق آب برای رقیق تر کردن شیره

طرز تهیه :

تخم مرغ و ماست رو با همزن بزنین و بعد زعفران دم کرده و هل سابیده و بکینک پودر و آرد رو توش بیزین و خوب هم بزنین . کره و کمی روغن رو توی ماهیتابه داغ بریزین .

( کره به تنهایی زود میسوزه و بو میگیره )


حالا مایه خاگینه رو بهش اضافه کنین و صاف کنین . حرارت باید کم و ملایم باشه . وقتی خودش رو گرفت طرف دیگه رو برگردونین . بعد به اندازه و شکل دلخواه ( لوزی یا مربع ) برش بدین . شیره رو با کمی اب و گلاب رقیق کنین و هم بزنین و سپس روی خاگینه بریزین و کمی که شیره به خوردش رفت از روی شعله بردارین . نباید کاملا خشک باشه و نباید خیلی آبکی و شل باشه
. بعد در ظرف مناسب قرار بدین و با گردو و مغزپسته و سیاهدانه و کنجد ومغزتخمه آفتابگردون تزیین کنین و تا سرد نشده سرو کنین
.

آموزش انواع دسرهای سنتی در تالار گفتمان سفره خونه :

http://forum.sofrehkhune.com/forum81/

آموزش انواع دسرهاو پس غذاها در پرتال سفره خونه :

http://www.sofrehkhune.ir/foods/291/1/

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر