۱۳۸۹ آذر ۱۶, سه‌شنبه

ترشی بامیه با تمرهندی و فلفل سیاه



مواد لازم:
  • بامیه سبز 1 کیلو
  • سیر 5 حبه یا بیشتر
  • فلفل سبز 300 گرم
  • تمر هندی 1 بسته
  • سرکه
  • چند تا دانه فلفل نسابیده
  • چند برگ رزماری
  • نمک و ادویه گرام ماسالا
  • دانه فلفل سیاه نسابیده دو ق غ یا کمتر
طرز تهیه :

سر بامیه ها را جدا کرده و و می شوییم و با یک چهارم پیمانه سرکه و کمی آب می گذاریم ، نیم پخت بشه. سیر رو هم رنده یا خرد می کنیم . فلفل ها را هم می شوییم و ریز خرد می کنیم . تمر هندی را هم در سرکه یا آب حل کرده و تفاله های آن را جدا کرده و صاف می کنیم . مواد آماده شده را با هم مخلوط کرده و نمک و ادویه هم می زنیم و در شیشه ای میریزیم اگرآب آن کم شد باز کمی سرکه به آن اضافه میکنیم . دانه های فلفل سیاه نسابیده را هم اضافه میکنیم .

بعد از دو هفته دیگر ترشی آماده است .


نکته :
معمولا سر بامیه ها رو از ته جدا نمیکنیم و قسمتی از آن را می گذاریم بماند تا بامیه بعد از رسیدن متلاشی نشود ، هم برای ترشی و هم برای خورش .


لینک آموزش انواع ترشی و شور و رب در تالار گفتمان سفره خونه :

http://forum.sofrehkhune.com/forum98/


لینک آموزش انواع ترشی و شور و سس و چاشنی ها
در تالار گفتمان سفره خونه :

http://www.sofrehkhune.ir/foods/302/1/



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر