۱۳۸۹ آذر ۹, سه‌شنبه

روغن با طعم و مزه تند فلفل قرمز


مواد لازم :

1/2 پیمانه روغن زیتون
1/3 پیمانه دانه های فلفل سرخ



طرز تهیه :

دانه های فلفل رو در قابلمه تفت بدین تا کاملا خشک بشن . سپس بذارین خنک بشن . حالا به روغن داخل بلندر بریزین و مخلوط کنین تا دیگه دانه های فلفل دیده نشن . از صافی رد کنین و بریزین داخل شیشه مناسب و در جای خشک و خنک نگهداری کنین .

توصیه ها :
شیشه ها رو همیشه استریل کنین . بهتر که داخل ظرف آب اونا ور بجوشانین . اگه بذارین خودش خشک بشه بهتره تا این که با دستمال خشک شون کنین . از قبل شیشه های اضافی رو با در شون جمع آوری کنین . برای همین کارها بدرد میخورن - مخصوصا شیشه های قشنگ و غیرمعمولی . فقط کافیه که وقتی فرصت کردین توی آب خیس کنین و برچسب ها و کاغذهاشون رو از روش بکنین . بطری های شیشه ای از پلاستیکی خیلی بهترن و نگهداری توی اونها آسونتره .

اصولا روغن ها تاریخ نگهداری دارن . دقت کنین که تاریخ اونها نگذره .در جای خشک و خنک نگهداری کنین . بهتره وقتی باز میشن حتما توی یخچال نگهداشته بشن .



****


انواع روغن های مزه دار و طعم دار رو میشه با هم ترکیب کرد و مزه های جدید درست کرد .

مشاهده لینک آموزش انواع سس ها و چاشنی ها

در پرتال سفره خونه :

http://www.sofrehkhune.ir/foods/302/1/


مشاهده لینک آموزش انواع سس ها و چاشنی ها

در تالار گفتمان سفره خونه :

http://forum.sofrehkhune.com/forum112

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر