۱۳۸۹ آذر ۹, سه‌شنبه

روغن زیتون با طعم زنجبیل




مواد لازم :

یک پیمانه روغن کانولا

یک بوته متوسط با وزن حدود 100 گرم زنجبیل تازه

طرز تهیه :


زنجبیل رو با پوست ریز خرد کنین و یا رنده درشت کنین و داخل ظرف نسوز بریزین . سپس روغن روی حرارت ملایم بذارین تا کم کم داغ بشه . حالا آروم اروم روی زنجبیل ها بریزین . بذارین توی روغن بمونن تا کاملا سرد بشه . حالا از صافی عبور بدین و در جای خشک و خنک نگهداری کنین .


این روغن معطر زنجبیل علاوه بر مصرف آشپزی و سالاد و مصرف بعنوان دیپ میتونه مقدار کم اون برای رفع دردهای مفصلی زانو مفید باشه .

مشاهده لینک آموزش انواع سس ها و چاشنی های پرتال سفره خونه :

http://www.sofrehkhune.ir/foods/302/1/


مشاهده لینک آموزش انواع سس ها و چاشنی های تالار گفتمان سفره خونه :

http://forum.sofrehkhune.com/forum112/

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر