مواد لازم :
یک پیمانه روغن کانولا
یک بوته متوسط با وزن حدود 100 گرم زنجبیل تازه
طرز تهیه :
زنجبیل رو با پوست ریز خرد کنین و یا رنده درشت کنین و داخل ظرف نسوز بریزین . سپس روغن روی حرارت ملایم بذارین تا کم کم داغ بشه . حالا آروم اروم روی زنجبیل ها بریزین . بذارین توی روغن بمونن تا کاملا سرد بشه . حالا از صافی عبور بدین و در جای خشک و خنک نگهداری کنین .
این روغن معطر زنجبیل علاوه بر مصرف آشپزی و سالاد و مصرف بعنوان دیپ میتونه مقدار کم اون برای رفع دردهای مفصلی زانو مفید باشه .
مشاهده لینک آموزش انواع سس ها و چاشنی های تالار گفتمان سفره خونه :
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر