۱۳۸۹ آذر ۹, سه‌شنبه

سرکه با طعم و مزه ترخون



مواد لازم :

نیم کیلو ترخون تازه و دو ق مربا خوری خشک
دو پیمانه سرکه سیب نمک و دانه فلفل سیاه نسابیده و خشک

طرز تهیه :
مواد رو باهم داخل شیشه ریخته و بذارین مدت دو هفته بمونه . تمام مزه و طعم ترخون داخل سرکه میشه . میتونین صاف کنین و از سرکه اش با مخلوط رو غن زیتون برای سالاد هاتون استفاده کنین .

مشاهده لینک آموزش انواع سس ها و چاشنی ها

در پرتال سفره خونه :

http://www.sofrehkhune.ir/foods/302/1/


مشاهده لینک آموزش انواع سس ها و چاشنی ها

در تالار گفتمان سفره خونه :

http://forum.sofrehkhune.com/forum112


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر