دوتا بوته سیر درشت و سفت
روغن زیتون دو پیمانه
آویشن یا ارگانو تازه چند برگ ( خشک یک ق چایخوری )
نمک و دانه فلفل سیاه نسابیده
طرز تهیه :
سیر ها رو از وسط دو قسمت کنین و
داخل زوغن زیتون بزیزین .فلفل و آویشن رو هم اضافه کنین . سپس داخل ظرف پیرکس داخل فر قرار بدین . روی 160 سانتیگراد تنظیم کنین . مدت 45 دقیقه بذارین بمونه . سپس از فر بیرون بیارین تا خنک بشه . از صافی رد کنین و روغن رو بریزین توی شیشه دردار و در جای خنک و خشک مدت یکماه میشه نگهداری کنین .
از این روغن برای نان سیر و پیتزا و ..... میشه استفاده کرد .
* سیر و سبزیجات اون رو هم میشه با فشار از صافی رد کرد و خمیر سیر ازش در آورد که برای انواع غذاهای گوشتی مانند مرغ و ماهی میشه استفاده کرد .
مشاهده لینک آموزش انواع سس ها و چاشنی های تالار گفتمان سفره خونه :
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر