۱۳۸۹ آذر ۹, سه‌شنبه

روغن زیتون با طعم سیر



مواد لازم :

دوتا بوته سیر درشت و سفت

روغن زیتون دو پیمانه
آویشن یا ارگانو تازه چند برگ ( خشک یک ق چایخوری )
نمک و دانه فلفل سیاه نسابیده

طرز تهیه :


سیر ها رو از وسط دو قسمت کنین و

داخل زوغن زیتون بزیزین .فلفل و آویشن رو هم اضافه کنین . سپس داخل ظرف پیرکس داخل فر قرار بدین . روی 160 سانتیگراد تنظیم کنین . مدت 45 دقیقه بذارین بمونه . سپس از فر بیرون بیارین تا خنک بشه . از صافی رد کنین و روغن رو بریزین توی شیشه دردار و در جای خنک و خشک مدت یکماه میشه نگهداری کنین .

از این روغن برای نان سیر و پیتزا و ..... میشه استفاده کرد .


* سیر و سبزیجات اون رو هم میشه با فشار از صافی رد کرد و خمیر سیر ازش در آورد که برای انواع غذاهای گوشتی مانند مرغ و ماهی میشه استفاده کرد .

مشاهده لینک آموزش انواع سس ها و چاشنی های پرتال سفره خونه :

http://www.sofrehkhune.ir/foods/302/1/


مشاهده لینک آموزش انواع سس ها و چاشنی های تالار گفتمان سفره خونه :

http://forum.sofrehkhune.com/forum112/

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر