مواد لازم برای 4 نفر :
سیر دو حبه رنده شده
زنجبیل رنده شده 1/4 بوته
فلفل دلمه ای قرمز و سبز هر کدام یک چهارم
هویج یکعدد بزرگ رنده درشت شده
پیازچه چند ساقه
قارچ ورقه شده یک پیمانه
جوانه ماش یک پیمانه
سس سویا 3/4 پیمانه
سرکه سیب 1/4 پیمانه
عسل یا شکر به مقدار تمایل که تیزی سرکه رو خنثی کنه
( اگه سس سویا تون شیرین نیست )
نمک و فلفل به قدر تمایل
میگو پوست کنده و پاک کرده نیم کیلو
کلم چینی چند برگ ترد و تازه خرد شده
طرز تهیه :
سبزیجات رو رشته ای یا ژولین خرد کنین . روغن کنجد رو توی ووک بریزین و ابتدا سیر و زنجبیل و سپس سبزیجات رو اضافه کنین . سبزیجات در حال تفت دادن زیر و رو کنین تا نرم بشن .
البته سبزیجات غذاهای چینی نباید خیلی نرم بشن باید زیر دندون بیان . سپس میگو ها رو اضافه کنین . میگو نباید زیاد بپزه چون سفت میشه . ده دقیقه کافیه .حالا قارچ و سویا سس رو بریزین و مخلوط کنین . سرکه رو بریزین و کمی مخلوط کنین .جوانه ها و کلم چینی باید آخرین چیزی باشن که اضافه میشن . داغ سرو کنین .
نکته : ووک همون تابه گود چینی هستش که توش سرخ کردنی درست میکنن..wok
لینک آموزش غذاهای ملل مختلف در تالار گفتمان سفره خونه :
http://forum.sofrehkhune.com/forum217/
لینک آموزش غذاهای متنوع بین المللی در پرتال سفره خونه :
http://www.sofrehkhune.ir/foods/290/1/
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر