۱۳۸۸ تیر ۱۸, پنجشنبه

پاک کردن و قطعه کردن و فیله کردن ماهی

How to debone a fish

از آنجایی که خیلی از دوستان با پاک کردن و خرد کردن ماهی مشکل دارن بر آن شدیم که از قصاب سفره خونه روش پاک کردن و تمیز کردن ماهی رو به صورت تصویری و ویدیویی درخواست کنیم !
برای تمیز کردن ماهی بهتره اول روی سطح کار کمی نمک بریزین تا ماهی سر نخوره . ابتدا باله های رو با کارد تیزی قطع کنین و بعد با لبه چاقو در جهت عکس خواب فلس ها زیرشون بکشین تا فلس ها جدا بشه . وقتی فلسها کاملا جدا شدن نوبت دو تکه کردن ماهی از درازاست . طبعا ستون مهره ها یکطرف میمونه و طرف دیگه بدون استخوان وسط هستش .
توی عکس ها کاملا مشخصه و با دیدن این فیلم هم میتونین تمیز کردن ماهی رو یاد بگیرین . ولی بهترین کار اینه که از همونجایی که ماهی میخرین بخواین براتون ماهی رو تمیز کنه !! البته ماهی فیله شده هم در فروشگاه ها موجوده ولی ماهی درسته حسنی که داره اینه که نسبت به آماده ها تازه تر و مطمئن تره .






پاک کردن ماهی و تکه کردن بطور عملی و راحت در فیلم زیر :

http://uk.video.yahoo.com/watch/2867651

اگه فیلم در دسترس نبود و پخش نشد - من کدش رو توی وبلاگم قرار دادم . در ریز همین وبلاگ نگاه کنین . اگه مجددا باز نشد میتونین آدرس رو سیو کنین و موقعی دیگه نگاهش کنین .

نکته :
برای تهیه یک ماهی خوشمزه ابتدا باید ماهی رو چند ساعت توی آب نمک غلیظ نگهدارین . بعد بشویین و خشک کنین و سپس پرسی بسته بندی کنین .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر