Apricot Frappuccino اپریکات فراپوچینو ...!!
به شیر قهوه (espresso ) که کف داشته باشه و تگری هم باشه به ایتالیایی Frappuccino گفته میشه . حالا این Frappuccinoما با زردآلو عجین شده و ما هم بهش apricot frappuccino خواهیم گفت .. نصفی ایتالیایی و نصفی انگلیسی ..... نصف زبون ایتالیایی مون داره خوب میشه !!!
مواد لازم برای دو نفر :
زرد آلو 8 عدد هسته گرفته
شیر تازه یک پیمانه
نسکافه یک قاشق
شکر ( به اندازه ای که شیرین دوست دارین )
خرده یخ مقداری ...
طرز تهیه :
همه رو توی مخلوط کن بریزین و بعد داخل گیلاس بلندی بریزین و تزیینش کنین .
زرد آلو 8 عدد هسته گرفته
شیر تازه یک پیمانه
نسکافه یک قاشق
شکر ( به اندازه ای که شیرین دوست دارین )
خرده یخ مقداری ...
طرز تهیه :
همه رو توی مخلوط کن بریزین و بعد داخل گیلاس بلندی بریزین و تزیینش کنین .
به شیر قهوه ای که همراه با یخ خرد شده به صورت تگری سرو بشه Frappe میگن .
Latte Frappe
حالا اگه این نوشیدنی تگری با قهوه غلیظ و سیاه دم کرده و با مقدار کمی شیر باشه و طعم غلیظ قهوه حس بشه Mocha Frappe نام میگیره .
نکته یا تبصره :
مقداری زردآلو توی یخچال داشتم که کمی سفت و نارس بود .. دیدم کسی نگاهشون نمیکنه .. میوه رو نرسیده میچینن و روانه بازار میکنن ...خوب اینجوری میشه دیگه .... بهترین کار این بود که توی مخلوط کن بریزم و یه بلایی سرشون بیارم .... با کمی شیرنسکافه که توی جایخی گذاشتم و همراه مقداری یخ داخل میکسر ریختم و این شد ... خیلی خوشمزه بود ....
مقداری زردآلو توی یخچال داشتم که کمی سفت و نارس بود .. دیدم کسی نگاهشون نمیکنه .. میوه رو نرسیده میچینن و روانه بازار میکنن ...خوب اینجوری میشه دیگه .... بهترین کار این بود که توی مخلوط کن بریزم و یه بلایی سرشون بیارم .... با کمی شیرنسکافه که توی جایخی گذاشتم و همراه مقداری یخ داخل میکسر ریختم و این شد ... خیلی خوشمزه بود ....
بالاخره باید با میوه هایی که پول بالاش رفته کاری کرد .... اینهم که شد کارستون ... چون اصلا فراپوچینو زرد آلو بلد نبودم ...!!!!!
توی نت گشتم دیدم این که من درست کردم قبلا یکی دیگه به ثبت رسونده و اسمش رو فراپه گذاشته .... یکی دیگه هم بعدش اومده و ابتکار به خرج داده و فراپوچینو گذاشته ... تازه اسامی دیگه ای هم داشت ... فردوپینو و فردوچینو Freddoccino !! ما هم گفتیم از کسی یه وقت عقب نبافتیم ...!!!
حالا فرصت هم زیاده بعدا به ثبت میرسونیمش .... ! اول شما درست کنین ... البته اینها همه شوخی بود ها .. یه وقت فکر نکنین ما از فراپه چیزی نمیدونستیم ها !!!!
ولی اگه از این به بعد ندونین نصف عمرتون بر باد فنا !!! خوبیت نداره ... یه وقت یه جا اسمشو میارن اونوقت چشمهاتون گشاد میشه و توی صورت طرف نگاه میکنین و روتون نمیشه بپرسین که : خوب اونوقت این یعنی چی ؟؟؟!!!! تازه مگه ما از کافی شاپ های دیگه چی مون کمتره که اسامی عجیب و غریب رو توی کافی شاپ خودمون به عاریه نگیریم !!! برای مواقعی هم که صورتحساب دوبله و سوبله براتون میارن لااقل می دونین که اینی که با شصتا اسم خارجکی به خوردتون دادن محتویاتش فقط و فقط یخ بوده و میوه های کال توی میوه فروشی ها .....!!! عجب ..... من برم تا ... ف ی ل ت ر... نشدم و ویترینای کافی شاپم پایین نیومده .......!!
لینک آموزش نوشیدنی ها در تالار گفتمان سفره خونه :
لینک آموزش نوشیدنی های سرد در پرتال سفره خونه :
http://forum.sofrehkhune.com/forum74/
لینک آموزش نوشیدنی های سرد در پرتال سفره خونه :
http://www.sofrehkhune.ir/foods/298/1/
لینک آموزش نوشیدنی های گرم در پرتال سفره خونه :
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر