۱۳۸۷ اسفند ۵, دوشنبه

تارت فلفل قرمز و پنیر



با مواد سالاد , مثل سیب زمینی و خیارشور و تخم مرغ و گردو و کرفس و هویج و پنیر و فلفل های رنگی وبراکلی و .... میتونین بنا به سلیقه و ذائقه خودتون اردور های زیبا و خوشمزه تهیه کنین ...
درست کردن این اردورها هرچند کمی وقت گیره و فرصت زیادی رو میطلبه ...ولی خیلی شیک وقشنگه و به میزتون زیبایی خاصی میده ...
اینهم یک مدل دیگه اردور با فلفل دلمه ای قرمز و پنیر سفید و پنیرخامه ای و گردو و براکلی .... که بشکل تارت تهیه و برش زده شده ... تهیه اش خیلی مشکل نیست .... شما میتونین بجای موادی که من استفاده کردم از مواد سالادهایی نظیر الویه یا سالاد روس وسالاد کرفس و ... استفاده کنین ...در تهیه اون اصلا از رنگ استفاده نشده ...


مواد لازم :

فلفل دلمه ای 3 عدد درشت ...
دو قاشق سرکه
نمک و فلفل (نمکش رو در انتها بزنین ...چون پنیرهم نمک داره – یه وقت شور نشه ! )
سه الی 4 قاشق پودر زلاتین

پنیر سفید 200 گرم
پنیرخامه ای 3 بسته 100 گرمی
کره 75 گرم
بیسکویت کراکر نمکی 3 بسته 100 گرمی
4 اسلایس نان تست (گوشه و کنارهاش رو ببرین و دور بریزین )
گردو خرد شده یک سوم پیمانه براکلی برای تزیین یک بوته

مواد رو میتونین به دلخواه کم و زیاد کنین ...


طرز تهیه :

فلفلهای دلمه ای رو خرد کنین و با کمی آب و سرکه بذارین خوب بپزن . بعد با دستگاه پوره کنین . نمک و فلفل بزنین . حالا تا داغ هستن - دو قاشق از پودر زلاتین رو بهش اضافه کنین و هم بزنین . ( من دو قاشق هم پودر پنیر پارمزان اضافه کردم . این مورد اختیاریه )



جداگانه پنیر سفید و پنیر خامه ای و گردو رو هم با هم مخلوط کنین و هم بزنین . یک قاشق پودر زلاتین رو هم ( به طریق بن ماری ) روی بخار با دو قاشق آب جوش حل کنین وبعد خنک کنین و توی مواد پنیری مخلوط کنین . بعد چند قاشق از پوره فلفل توش بریزین و هم بزنین تا صورتی بشه . ( مواد این قسمت اختیاریه ...میتونین از مواد سالاد دلخواه تون استفاده کنین .) باقی پوره فلفل قرمز رو برای روش تارت نگهدارین ...


بیسکویت ها و برش های نان تست رو توی دستگاه خرد کنید تا پودر بشن . بعد یک بسته از پنیر خامه ای ها و کره رو بهش اضافه کنین .خوب ورز دهید . بعد توی ظرف ( قالب تارت یا سینی گرد یا 4 گوش ) پخش کنید تا کاملا پهن بشه توی ظرف فشرده بشه .
حالا از مواد پنیری روی پودر بیسکویت بریزین و ضاف کنین . در اتنها از پوره فلفل قرمز هم روش بریزین و صاف کنین ...


و بعد با تکه های ریز براکلی تزیین کنین و ....



توی یخچال بذارین تا 4 ساعت بمونه و بعد با دقت برش بزنین که شکلش بهم نخوره .... و توی ظرف مناسب قرار بدین ....این اردور رو میتونین یکروز قبل از مهمونی تهیه کنین و جای خنک نگهداری کنین .

نکته : میتونین به شکل مربع ها و مثلث های کوچیک برش بزنین و زیرش کاغذ مخصوص رنگی یا سفید یذارین و سرو کنین ...


لینک انواع اردور و سالاد در تالار گفتمان سفره خونه :

http://forum.sofrehkhune.com/forum111/


لینک انواع اردور و سالاد و دورچین درپرتال سفره خونه :

http://www.sofrehkhune.ir/foods/299/1/




۱ نظر:

  1. سلام سلام شبنم جون
    اولا که به خاطر این همه دستوراتی که میشه از روز قبل تهیه کرد برای مهمونی واقعـــــا ازت متشکر و ممنونم. یعنی خانومی باور کن خدا باید عوضت رو بده .. نمیدونی چقدر هیجان انگیزه که میتونی روزه قبل اینارو سر فرصت درست کنی و روز بعد خیلی ریلکس از تو یخچال در بیاری و بذاری روی میز! :)))
    اینکه میگم نمیدونی به این خاطر هست که ماشاء الله شما خودت خیلیییی کدبانوئی و دیگه نیاز نیست که مثل ما تازه واردای آشپزخونه از دوروز قبل شروع به تدارک کنی :))

    یه سوالم داشتم خانومی

    این تارت فلفل قرمز رو شما داخل قالب درست کردید و بعد برگردوندید؟ یا چطوری؟
    اخه من هرچی دارم تو این تصاویر دقت میکنم به نظرم میاد که کلا انگاری از همون اول داخل ظرفی که میخواستین سرو کنید درست کردید و دیگه برش نگردوندید!
    راستش کمی گیج شدم در این باره
    لطف میکنی و یه کم توضیح بدی
    اخه میخوام دقیقا همین شکلی وبه این خوشگلی در بیاد

    خیلیییی ممنونم

    لبخند- لیلا

    پاسخحذف