۱۳۸۷ دی ۲۴, سه‌شنبه

دسر توپهای ترافلی



تو خونه کیک خرد شده و بیسکویت خرد شده داشتم ...مونده بودم چکارش کنم .حیف بود ...!! این به نظرم بهترین کار اومد ... تازه پختن هم نداره و توکمتر ازیکساعت آماده میشه ...ولی اگه بذارین یکروز بمونه تو یخچال ایده آل میشه ... برای منوی دسرهای شام هم مناسبه و کار کم میبره ... و راحت خورده میشه ... قشنگ هم هست ...

مواد لازم :
خرده بیسکویت دو لیوان
خرده کیک دولیوان
پودر کاکائو یا نسکافه دو قاشق غذاخوری
خامه نصف پیمانه یا نصف لیوان
گردو خردشده نصف پیمانه
در صورت تمایل کمی گلاب

ترافل رنگی یک لیوان برای تزیین
خلال پسته کمی برای تزیین
کاغذ مخصوص به تعداد لازم


طرز تهیه :

مواد رو با هم کاملا ورز دهید . و بعد به صورت توپ در آورید . در مقداری ترافل بغلتانید و روی ان را با چند خلال پسته تزیین کنید و در داخل کاغذ مخصوص قرار دهید .... اینکار را با مواد رنگینک هم میتوان تهیه کرد . یعنی در مواد اولیه ان از آرد بو داده و کره و خرما هم استفاده کرد .و روی ان را با خلال بادام زعفرانی و خلال پسته نزیین کرد. این دسر با چای خیلی خوشمزه میشه .



تو مهمونی بچه ها برای تزیین اون میتونین از قندهای گل نشان و اسمارنیزهای ریز رنگی هم استفاده کنین .

لینک آموزشهای شیرینی تر و کیک پرتال سفره خونه :

http://www.sofrehkhune.ir/foods/316/1/


لینک آموزشهای شیرینی خشک و شیرینی های نوروز و انواع دسرهای
در تالارهای گفتمان سفره خونه :


http://www.sofrehkhune.ir/foods/315/1/



۱ نظر:

  1. سلام. خامه چه خامه ای باید باشه؟ میشه از خامه اماده استفاده کرد؟

    پاسخحذف