۱۳۸۷ دی ۲۴, سه‌شنبه

سوپ چغندر



آشپزی رنگین با چغندر این ریشه مفید و خوشمزه و خوشرنگ

مواد لازم :
سه - چهار عدد چغندر پر رنگ و بدون رگ و ریشه ( پوست آنرا خوب با برس بشویید و خرد کنید .)
آب مرغ برای سوپ سه لیوان یا بیشتر
یکعدد کدو با پوست شسته و حرد شود .
برنج 5 الی 6 قاشق غ
کره کمی به دلخواه
پیاز درشت یکعدد خرد شود .
نمک و فلفل به اندازه کافی
خامه و سبزی برای تزیین


طرز تهیه :
کدو وپیاز و چغندر و برنج را با آب مرغ بار بگذارید تا کاملا بپزد . مرتب آب آنرا باز بینی کنید تا تمام نشود . وقتی کاملا پخت با یک همزن یا گوشتکوب برقی مواد را خوب له کنید . کمی کره داخل آن بریزید و کمی بجوشانید تا کره حل شده و سوپ کمی غلیظ شود .حال آنرا داخل ظرف مناسب کشیده و با کمی خامه و سبزی تزیین کنید و در صورت تمایل با نارنج سرو کنید .این سوپ اصلا نیازی به رب گوجه فرنگی ندارد زیرا به خاطر وجود چغندرها بسیار خوشرنگ خواهد شد .


نکته :
بعضی چغندر ها از ابتدا رنگ روشنی دارند که از نظر خواص فرقی با انواع دیگر ندارد ولی پس از پخت رنگ غذا خوشرنگ نخواد شد . نوش جان !

از انواع حبوبات و انواع ورمیشل و پاستا میشه انواع سوپ رو تهیه کرد .


لینک آموزش سوپ و آبگوشت و شوربا در تالار گفتمان سفره خونه :

http://forum.sofrehkhune.com/forum320/


لینک آموزش سوپ وآش در پرتال سفره خونه :

http://www.sofrehkhune.ir/foods/296/1/

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر