۱۳۸۷ دی ۲۶, پنجشنبه

دسر کدوحلوایی



مواد لازم :

کدو حلوایی ( قلیانی کشیده ) به صورت حلقه ضخیم بریده شود .( ضخامت حدود 2 سانت )
زعفران دم کرده دو الی 3 قاشق غ
شکر نصف پیمانه ( به اندازه ای که شیرینی او رو می پسندید)
خلال پسته و بادام و گردو خردشده و مغز تخمه آفتابگردان کمی خامه ( برای تزیین )
کره و کمی روغن


طرز تهیه :
حلقه های کدوحلوایی را در کره ( و کم روغن که از سوختن کره جلوگیری کند ) تفت میدیم .



بعد شکر را در کمی آب ( حدود نصف پیمانه ) حل میکنیم و روی همه کدوهای تفت داده شده میریزیم و در اون رو میذاریم و با شعله ملایم حدود 20 دقیقه میپزیم .
کدو زود میپزه . مراقب باشین کدوها له نشن . وقتی داخل شیره جا افتاد در ظرف دلخواه میکشیم و روش رو تزیین میکنیم .


کدو حلوایی رو با خامه هم میشه تزیین و سرو کرد .


لینک آموزشهای انواع دسرها پرتال سفره خونه :

http://www.sofrehkhune.ir/foods/291/1/


لینک آموزشهای شیرینی خشک و شیرینی های نوروز و انواع دسرهای
در تالارهای گفتمان سفره خونه :


http://www.sofrehkhune.ir/foods/315/1/


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر