۱۳۸۷ دی ۲۸, شنبه

دالار یا درار ( نمک سبز شمال )



این دستور رو سپیده خانوم گل از کانادا داده ....ممنون .... دستش درد نکنه .

سپیده : { (daalar) دالار یا درار مخلوطى است از سبزى هاى معطر با مقدارى نمك كه در گيلان آن را بجاى نمك با ميوه هاى ترش مثل گوجه سبز, پرتقال ترش, توت سرخ, سيب ترش و مخصوصا با خيار مىخورند.همچنين مخلوطى از دلار با شكر و سركه با كاهو صرف مىشود. ضمنا گوجه سبز ترش را در ظرفى بزرگ له مىكنند با دلار مخلوط كرده و مىخورند كه آلوچه دشكن ناميده ميشود و بسيار خوشمزه است.
اگر سبزیجات مخصوص شمال خنش(خلواش) و شوشاق در دسترس نداشتین ....با کمی نعنا و دوبرابر گشنیز و کمی نمک میتونین درار درست کنین .... }

من درست کردم و نمکش رو کم زدم که خیلی خوب شد .


طرز تهیه :

سبزیجات را شسته و ضدعفونی کنین و بعد خرد کنین و با نمک کمی توی مولینکس پوره کنین . نمک سبز شما برای خوردن آماده است ...میتونین با تکه هایی از فلفل دلمه ای قرمز تزیین کنین .
همراه با خیار و پرتقال و گریپ فروت و .... و به روایتی دیگر داخل ماست و دوغ و سالاد شیرازی هم میتونین استفاده کنین .


لینک انواع متنوع چاشنی ها و ترشی ها در پرتال سفره خونه :

http://www.sofrehkhune.ir/foods/302/1/


لینک انواع شور و ترشی ها در تالار گفتمان سفره خونه :

http://forum.sofrehkhune.com/forum98/

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر