۱۳۸۷ دی ۲۸, شنبه

ژله پرتقالی دو رنگ با خامه وپاستیل و ترافل



مواد لازم :
زله لیموترش ( مارک فرمند ) دو بسته
دو لیوان لیوان ماست (خوب زده شود )
پرتقال و نارنگی هرکدام 2 عدد ( فیله و بعد پوره شوند )
4 برگ زلاتین ورقه
کمی پودر قند
خامه و کمپوت گیلاس و ترافل رنگی برای تزیین

نکته :
برای
هربسته زله یک لیوان آبجوش ویک لیوان ماست ( به جای آب سرد ) لازم داریم . اگر مایل بودین توی ماست کمی پودروانیل اضافه کنین تا خوشمزه تر بشه .برای اینکه از بسته شدن زله کاملا مطمئن باشین همیشه بهتره ماست ( یا اب سرد ) رو کمتر از یک لیوان کامل بریزین.

نکته :
توی
قالب زله کمی آب بریزین تا همه جاش خیس بشه بعد کاملا خالی کنین و اون رو توی جایخی بگذارین تا جسمش کاملا سرد و یخ بشه . با اینکار زله دیگه به ته قالب نمی چسبه .

طرز تهیه :
حالا دوتا بسته زله رو داخل ظرفی خالی کنین . دوتالیوان آبجوش رو داخل زله ها خالی کنین و مرتبا هم بزنین تا کاملا حل بشن . بذارین کمی سر بشه .حالا دو لیوان ماستی که زده شده رو داخل مایع خنک شده زله بریزین و خوب هم بزنین . بعد قالب رو از جایخی در بیارین و توش بریزین و مجددا توی جایخی بذارین . حدود دو ساعت که موند و روش بسته شد میتونین لایه بعدی رو روش بریزین .

پوره نارنگی و پرتقال رو با کمی پودر قند هم بزنین ویک ظرف رو روی بخار آب جوش ( مثلا روی سماور یا کتری ) بذارین ( روش بن ماری ) چند قاشق آب جوش بریزین و دو طرف ورق های زلاتین رو خیس کنین و توی آبجوش بریزین و تا وقتی که حل بشه هم بزنین .بخار آبجوش به روند حل شدن اونها کمک میکنه . حالا کمی خنکش کنید و توی پوره پرتقال بریزین . و هم بزنین . اگه رویه زله قبلی بسته شده و با تکون دادن به هم نمیریزه وقتشه ه این لایه رو روی اون بریزین . حدود دو الی 3 ساعت وقت لازمه که کاملا زله ببنده . اگه بیشترهم بمونه عیبی نداره ....

برای بیرون آوردن زله کافیه که کمی ته و دور ظرف توی آب گرم قرار بگیره تا زله از ته و کناره های قالب کنده بشه .... ظرف مورد نظرتون رو روی قالب دمر کنین و بعد اون رو برگردونین .... زله آماده نزیینه ... روش رو با خامه و ترافل و پاستیل و گیلاس یا هر میوه دیگه میتونین تزیین کنین .


لینک آموزش انواع ژله ها و دسرهای ژلاتینه

در تالار گفتمان سفره خونه :

http://forum.sofrehkhune.com/forum338/


لینک آموزش شیرینی ها درآموزشگاه شیرینی و دسر

در تالار گفتمان سفره خونه :

http://forum.sofrehkhune.com/forum59/


پرتال وانواع شیرینی و دسرسفره خونه :

http://www.sofrehkhune.ir

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر