برای ته دیگ سیب زمینی
من سیب زمینی ها رو هر دو طرفشون رو تفت میدم و کمی زعفرون دم شده بهش میزنم و نمک می پاشم . اینطوری کیفیتش بهتر میشه و یهش برنج نمی چسبه و برشته و خوشرنگ میشه . و با شعله کم در طی مدت بیشتری برنج رو دم میذارم .
ته دیگ نان لواش ترد و خوشمزه و خوشرنگ
برای ته دیگ نون لواش , بهتره که از دولایه نان استفاده کنین و گوشه هاشو در بیارین. اگه لایه زیری رنگش تیره شد و به بیانی بهتر تیره تر شد ! بتونین از لایه بعدی استفاده کنین !! اول هر دو طرف نان رو توی روغن بذارین تا کمی تفت بخوره ... اینطوری برنج بهش نمی چسبه و ضمنا ته دیگ ترد تر میشه . بهش کمی نمک و زعفرون دم کرده هم بزنین بد نیست . میشه از پودر سیر و موسیر و ترخون و شوید و .... استفاده کنین .
حالا پس از کشیدن برنج روی نون ته دیگه برای دم کردن برنج - اول بذارین جسم قابلمه داغ بشه و خیلی کوتاه شعله رو زیاد کنین تا بخار توی قابلمه بپیچه وبعد شعله اونو کم کنین و دمکنی روش بذارین . از کنار اجاق گاز کنار نرین ...!! قدیمی ها هنگام استفاده در فابلمه های رویی یا آلومینیمی دست شون رو خیس میکردن و به جدار بیرون قابلمه میزدن اگه " جیز " !! صدا میداد وقت گذاشتن دمکنی بود !
اگه برنج توی مدت طولانی دم بکشه بهتره تا اینکه عجله کنین و ته دیگ تون بسوزه و برنج تون بوی سوخته بگیره ...گذاشتن چند حلقه پیاز داخل قابلمه برنج باعث خوش طعم خوش مزه شدن پلو میشه ... ولی مزه پیاز نمیده .اگه یک ته دیگ خوشرنگ و ترد میخواین بهتره تو مصرف روغن کمی دست و دلبازتر باشین ولی باید رزیم رو دیگه فراموش کنین ...کاملتر اینجا گذاشتم :
لینک آموزش انواع ته دیگ در پرتال سفره خونه :
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر