۱۳۸۷ دی ۲۷, جمعه

ته دیگ سیب زمینی



برای ته دیگ سیب زمینی

من سیب زمینی ها رو هر دو طرفشون رو تفت میدم و کمی زعفرون دم شده بهش میزنم و نمک می پاشم . اینطوری کیفیتش بهتر میشه و یهش برنج نمی چسبه و برشته و خوشرنگ میشه . و با شعله کم در طی مدت بیشتری برنج رو دم میذارم .

ته دیگ نان لواش ترد و خوشمزه و خوشرنگ



برای ته دیگ نون لواش , بهتره که از دولایه نان استفاده کنین و گوشه هاشو در بیارین. اگه لایه زیری رنگش تیره شد و به بیانی بهتر تیره تر شد ! بتونین از لایه بعدی استفاده کنین !! اول هر دو طرف نان رو توی روغن بذارین تا کمی تفت بخوره ... اینطوری برنج بهش نمی چسبه و ضمنا ته دیگ ترد تر میشه . بهش کمی نمک و زعفرون دم کرده هم بزنین بد نیست . میشه از پودر سیر و موسیر و ترخون و شوید و .... استفاده کنین .
حالا پس از کشیدن برنج روی نون ته دیگه برای دم کردن برنج - اول بذارین جسم قابلمه داغ بشه و خیلی کوتاه شعله رو زیاد کنین تا بخار توی قابلمه بپیچه وبعد شعله اونو کم کنین و دمکنی روش بذارین . از کنار اجاق گاز کنار نرین ...!! قدیمی ها هنگام استفاده در فابلمه های رویی یا آلومینیمی دست شون رو خیس میکردن و به جدار بیرون قابلمه میزدن اگه " جیز " !! صدا میداد وقت گذاشتن دمکنی بود !

اگه برنج توی مدت طولانی دم بکشه بهتره تا اینکه عجله کنین و ته دیگ تون بسوزه و برنج تون بوی سوخته بگیره ...گذاشتن چند حلقه پیاز داخل قابلمه برنج باعث خوش طعم خوش مزه شدن پلو میشه ... ولی مزه پیاز نمیده .اگه یک ته دیگ خوشرنگ و ترد میخواین بهتره تو مصرف روغن کمی دست و دلبازتر باشین ولی باید رزیم رو دیگه فراموش کنین ...کاملتر اینجا گذاشتم :

http://sofrehkhune.blogspot.com/search/label/%DA%86%D9%84%D9%88%20%D9%88%20%D9%BE%D9%84%D9%88



لینک آموزش انواع ته دیگ در تالار گفتمان سفره خونه :

http://forum.sofrehkhune.com/forum100/


لینک آموزش انواع ته دیگ در پرتال سفره خونه :

http://www.sofrehkhune.ir/foods/288/1/

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر