۱۳۸۷ دی ۲۷, جمعه

ته دیگ چغندر یا لبو



این ته دیگ ارغوانی خیلی خوشرنگ و زیباست .

ولی مراقب باشین چون همه دوست ندارن ! چون چغندر ( در واقع همون لبوی خام ) اصولا کمی طعم مایل به شیرینی داره .اگه مهمون هاتون جزء سالمندان هستن میتونین مطمئن باشین که چیزی باقی نمی مونه وگرنه فقط از زیبایی اش بهره خواهید برد . بچه ها هم معمولا طعمش رو دوست ندارن میگن به شیرینی میزنه ... ولی مهمونهای مسن تا اخرش رو نخورن ول کن نیستن !!!
معمولا بهترین کار اینه که وقتی تعداد مهمونها بالاست و دوتا قابلمه برنج دارین ته دیگ یکی رو همه پسند ( مثلا سیب زمینی یا نان لواش ) و دیگری رو از این تهیه کنین که مساوات برقرار بشه و تنوع هم حاصل بشه !


طرز تهیه :
مثل ته دیگ سیب زمینیه ....فقط موقع خرید به چغندر دقت کنید که از نوع ارغوانی باشه وگرنه وقتی بپزه سفید میشه و دیگه رنگ قشنگی نداره ... پوست صاف و رنگ تیره داشته باشه چون در غیر اینصورت رگ و ریشه داره و یا اونقدر کمرنگه قشنگ نمیشه .... پوست نازکش رو با پوست کن یا با اسکاچ زبر بشویین . و بعد نازک ورقه کنین . بهتره فقط برای پلوی سفید استفاده بشه وگرنه خیلی به چشم نمیاد .
روغن رو داغ کنین و ورقه ها رو ته دیگ تون بچینین و کمی که داغ شد طرف بعدی رو برگردونین . اینطوری دیگه پلو ها به ته دیگ ها نمی چسبه ! حالا برنج آبکش رو ته قابلمه بریزید و دم کنید .

هنگام سرو برنج و کشیدن تو دیس مراقب باشین که کفگیرتون به ته دیگ نخوره !!!! چون یک ردیف نازک ته دیگ یعنی روی ته دیگها برنج قرمز و زرشکی خوشرنگیه . برنج کاملا سفید که در دیس کشیده شد کمی از اون پلو قرمز و یا عنابی ها روی برنج بکشید و اگه دوست دارین برنج زعفرونی رو هم روش بدین ....

لینک انواع ته دیگ ها در تالار گفتمان سفره خونه :

http://forum.sofrehkhune.com/forum100/


لینک انواع ته دیگ ها در پرتال سفره خونه :

http://www.sofrehkhune.ir/foods/288/1/


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر