لبو دو نوعه یک نوعش کمرنگه . چغندر پخته یا لبوی ارغوانی بخرین و اون رو پوست بگیرین و توی ماست خرد یا رنده کنین و بهش کمی نمک بزنین و با سبزی هایی مثل جعفری تزیین کنین .
حالا یک دسر سالم و خوشمزه و فوری دارین .هرچه که بیشتر بمونه - لبوها بیشتر رنگ پس میدن و قشنگتر میشه .
لینک آموزش انواع اردورها وسالاد ها در تالارهای گفتمان سفره خونه :
لینک انواع سالاد ها و اردورها در پرتال سفره خونه :
حالا یک دسر سالم و خوشمزه و فوری دارین .هرچه که بیشتر بمونه - لبوها بیشتر رنگ پس میدن و قشنگتر میشه .
لینک آموزش انواع اردورها وسالاد ها در تالارهای گفتمان سفره خونه :
لینک انواع سالاد ها و اردورها در پرتال سفره خونه :
man dorost kardam khieli khshmaze shod...
پاسخحذف