۱۳۸۷ دی ۲۶, پنجشنبه

ناپلئونی پنیر




به عبارتی همون نون پنیر سبزی و گردوی خودمونه ....!!! که یه کمی ملاتش زیاد تره .....!!! و کمی شیکتره .

مواد لازم :
یک بسته پنیر خامه ای پاک و
یک بسته خامه صورتی
ماست ساده و یا در صورت تمایل خامه ای 2 الی 3 لیوان ( و یا کمی بیشتر .... بقول بعضی ها به میزان لازم ..؟!؟)
کمی مغز و برگ جوان و تازه کرفس ( ریز و ساطوری)
چند برگ کالباس با برش نازک
جعفری ساطوری کمی
گردو یک لیوان خردشده
کمی کالباس خرد شده
یک الی دوبسته نان تست تازه و نرم ( 12 برش)
بسته به ذائقه خود میتوانید از مواد دیگری نظیر تخم مزغ آب پز رنده شده و زیتون بی هسته و خردشده و فلفل های رنگی دلمه ای ریز خرد شده و یا سوسیس حلقه شده و گوجه تزیینی و یا گوجه فرنگی سفت و نگینی خرد شده و تن ماهی وگوشت ریش شده مرغ و ............. استفاده کنید
.



طرز تهیه :

دورنانهای تست را بیرید و کنار بگذارید . بعد آنها را روی سینی ( که داخل یخچال جا بگیرد ) قرار دهید و کنار هم بچینید . ( اردوور را باید بعد از تهیه در یخچال قرار داد تا خودش را بگیرد و شل نشود .) این نان های تست بزرگ و از مارک " نان آوران " بودند و من 2 ردیف 2 تایی چیدم . و با برش هرکدام به 4 تا تکه - 16 لقمه ناپلئونی شد .

برشها رو میتونین به دلخواه اندازه بزنید .......ولی برش خیلی درشت تر قشنگ نیست و خیلی ریزترهم له میشه ......... کمی از سه مخلوط اولی ( ماست خامه ای و خامه و پنیر خامه ای ) را هم بزنید و روی این نانها بمالید تا کاملا رویش را بپوشاند ( پر و پیمان باشد . این مایه جذب نانها خواهد شد تا نان ها نرم شوند . ) حالا این مخلوط رو با مغر کرفس و گردو های خرد شده مخلوط کنید . بعد یک لایه دیگر نان تست بذارید روی آنها و از مایه مخلوط با گردو روش بمالید و حالا دوباره یک لایه کالباس کامل رویش قرار بدین تا سطح نان رو پر کنه . و از مایه رویش بمالید .

مجددا یک لایه ضخیم مایه مخلوط با گردو رویش بمالید . بعد از جعفری و برگهای کرفس و گردو و کالباس خرد شده رویش بپاشید . در حین کار اگر مخلوط ماست و خامه کم آمد به اون اضافه کنید . راستش من کاملا اندازه نگرفتم و این دستور رو یکی از دوستان بدون هیچگونه اندازه کاملی بهم داد و این دفعه اول بود که تهیه میکردم ولی خوشمزه و شیک شد.حالا از مواد ماست و خامه دورتا دور اردوور را بپوشانید تا شبیه به شیرینی ناپلئونی خامه ای بشه .

بعد رویش را با یک نایلون بزرگ طوری بپوشانید تا نایلون روی اونو خراب نکنه و اونو بذارید در یخچال تا چند ساعت که خودش رو بگیره و شل نشه . این نایلون رطوبت لازم رو فراهم خواهد کرد تا سطح مواد خشک نشه و مغر نان ها هم نرم بشن . سپس اون رو برش بزنید . و مجددا در یخچال بذارید . هنگام سرو با دقت در ظرفی مناسب قرار دهید . این اردوور را در میهمانی ها به همراه اردوور های دیگر میتوان سرو کرد . چون در تهیه اون نان بکار رفته دیگر نیازی به ناان نیست . و غذای کاملی هم به شمار میره . میتونین برای راحتی از کاغذهای کوچک مافین ( ساده یا رنگی ) هم برای سرو تک تک اون استفاده کنین.


میتونین به دلخواه مواد دیگه ای هم بکارببرین . مواد داخلش تقریبا همینه و نمک هم نمی خواد چون پنیر خامه ای خودش نمک داره . میشه از رنگهای خوراکی و مجاز ( آب اسفناج و آب کلم بنفش و لبو و ...... زعفرون و ......) برای رنگین کردن ماست استفاده کرد و ناپلئونی های رنگی تهیه کرد .

برای اضافه کردن مواد داخلش :

اگه مطمین باشین که همه میهمونا تون پیازچه رو دوست دارن میتونین از ساقه های سفید پیازچه خرد کنید و تو مایه ماست و پنیر و خامه اش قاطی کنید و ازساقه های سبزش برای تزیین روش بپاشید و یا از تربچه های گلی رنده درشت میشه برای تزیین روش یا مخلوط داخلش استفاده کرد . اگه کرفس دوست ندارید میتونید حذف کنید . میشه ورقه میانی کالباس رو حذف کرد و بجاش یک لایه کامل گردو خرد شده ریخت همین طورازدیگر سبزیجات خوردنی مثل : ترخون و ریحون و نعنا و شوید و تره و .........؟؟؟. بجای سبزی میشه از خلال سبز پسته برای تزیین روش استفاده کرد .( برای اونایی که سبزی دوست ندارن ( میشه برای اینکه چند نوع رنگی تهیه کنیم روی یکی رو با هویج یا لبوی رنده شده تزیین و بپوشانیم .

میشه از انگورو گیلاس و آلبالو ( بدون هسته ) برای تزیین استفاده کرد . میشه اونایی که خیلی با چربی موافق نیستن از ماست معمولی و پنیر معمولی استفاده کنن و خامه رو حذف کنن . ولی دیگه به ما و به مزه اش ایراد نگیرین ها ....!! خلاصه جای کار زیاد داره و به حوصله و خلاقیت فرد بستگی داره . مزه اش رو هم تقریبا هر کی خورده .......... پسندیده ...... فقط با چای شیرین نمیشه خوردش !!!! ( البته شاید هم بشه ..؟؟؟؟!!!! اگه به جای ماست - پنیر لیقوان داشته باشه ..........؟؟؟؟


انواع خوراک های مدرن در تالار گفتمان سفره خونه :

http://forum.sofrehkhune.com/forum106/


انواع خوراک ها در پرتال سفره خونه :

http://www.sofrehkhune.ir/foods/293/1/


۴ نظر:

  1. شبنم جون این پیش غذا رو تو مهمونی دوستانمون درست کردم و حسابی پزشو! دادم واقعا" عالی و متفاوته، مرسی خانومی از خوراکی های خوبی که آموزش میدی

    پاسخحذف
  2. سلام شبنم عزیزم
    من این ناپلئونی پنیر را درست کردم عالی بود دستتون درد نکنه در ضمن عکسش را میذارم توی سایت آشپز آن لاین البته اصلا به خوشکلی مال شما نشده بود.

    پاسخحذف
  3. سلام.من متوجه نشدم که چند لایه نان است؟آیا روی همان لایه اولی نان مخلوط گردو وکرفس می ریزیم؟ودوباره نان گذاشته بعد خامه مالیده بعد کالباس می گذاریم؟ولایه آخر ایا نان است؟مرسی

    پاسخحذف
  4. شبنم جونم
    منم برای مهمونی درست کردم
    هم خیلی شیک بود هم خیلی خوشمزه
    دستتون درد نکنه بابت اموزش
    ملاحت

    پاسخحذف