مربای پوست هندوانه
مواد لازم :
مانند مربای کدو حلوایی به تناسب هر یک کیلو پوست آماده شده 5/1 کیلو شکر در نظر می گیریم .همانند مربای کدوحلوایی .....
طرز تهیه :
پوست هندوانه را بشویین و میوه روببرین و بردارین . بعد پوستها رو تکه تکه کنید و سپس تکه های کوچکتر را پوست یگیرید . بطوریکه قسمت سفید و سفت پوست هندوانه بدست بیاید . اگه کمی از قسمت صورتی میوه روش باشه اشکالی نداره . حالا تکه ها رو پوست گرفته را کمی نازکتر به ضخامت نیم سانت ببرید . با قالب کوچک قالب بزنید .
حدود 4 قاشق آهک رو با سه 4 لیوان آب حل کنید و پوست هندوانه ها رو با آبکش داخل اون بذارین . یکشب بمونه . اینکار باعث ترد و شفاف شدن تکه های مربا میشه .
بعد پوست هندوانه ها رو چند بار بشویید و 5 – 6 ساعت توی آب صاف و تمیز بذارین و هربار آبش رو عوض کنین .
حالا توی قابلمه مدت کوتاهی حدود 15 دقیقه بپزین . امتحان کنین که پخته باشه . شکر رو اضافه کنین و بذارین بجوشه تا غلیظ بشه . چون این مربا طعم خاصی نداره .... اگه دوست دارین میتونین در انتها کمی گلاب و عرق یا دانه پوست کنده هل بهش اضافه کنین . غلیظ که شد خاموش کنید تا داخل همین شیره خنک بشه . مربا آماده است ..
این مرباها رو بجای دسر و یا بعنوان تزیین روی فرنی ها و زله ها و بستنی و همراه با دسر میتونین صرف کنین . چون این مربا بعنوان دسر استفاده میشه غلظتش کمتر از مرباهای دیگه است و حتما داخل یخچال نگهداری بشه . براي تزيين اون ميتوان از خلال پسته و بادام زعفراني و زرشك و.... هم استفاده كرد.
لینک آموزش انواع مربا در تالار گفتمان سفره خونه :
http://forum.sofrehkhune.com/forum75
لینک آموزش انواع مربا در پرتال سفره خونه :
http://www.sofrehkhune.ir/foods/297/1/
واااااااای چه مربای خوشگل و خوشرنگی
پاسخحذفخیلی اشتهاآوره... دستتون درد نکنه
ممنون از آموزش مفیدتون
بهههههههههه بازم که گل کاشتی استاد
پاسخحذفدست مریزاد
با پوست هندونه هم مربا!!!! خیلی دمتون گرمه
حالا کدوش یه چیزی پوست هندونه رو مربا کردن خیلی هنر می خواد
موفق باشید
عزت زیاد