مواد لازم :
5 عدد پیاز درشت
یک عدد نان باگت کامل
کره 50 گرم
آب مرغ غلیظ 3 پیمانه
پنیر گرویر یا چدارو پارمزان رنده شده نصف پیمانه
کمی سرکه بالزامیک
جعفری خرد شده کمی
نمک و فلفل
یک عدد نان باگت کامل
کره 50 گرم
آب مرغ غلیظ 3 پیمانه
پنیر گرویر یا چدارو پارمزان رنده شده نصف پیمانه
کمی سرکه بالزامیک
جعفری خرد شده کمی
نمک و فلفل
طرز تهیه :
نان رو برش حلقه ای به ضخامت 2 سانتی بزنین و باذارین توی فر برشته بشه . پیازهارو خلالی خرد کرده و عسلی کنین وحرارت رو خاموش کرده و در انتها کمی سرکه بالزامیک ( توی دستور اصلی white wine بود ) روی اون بریزین .برش های نان رو توی ظرف پیرکس مناسب تقریبا گودی قرار بدین . آب مرغ رو گرم کرده و روی برشهای حلقه ای نان بریزین . یک لایه پیاز عسلی و بعد مخلوط پنیر رنده شده رو بریزین و این لایه ها رو به ترتیب تکرار کنین . در انتها باقی آب مرغ رو روی پاناد بریزین و بعد لایه آخر رو پنیر رنده شده بپاشین . حدود 50 دقیقه یا بیشتر در فر بذارین . رویه پنیر پاناد باید کاملا طلایی بشه . بعد بیرون آورده و با جعفری خرد شده تزیین و داغ سرو کنین .
نان رو برش حلقه ای به ضخامت 2 سانتی بزنین و باذارین توی فر برشته بشه . پیازهارو خلالی خرد کرده و عسلی کنین وحرارت رو خاموش کرده و در انتها کمی سرکه بالزامیک ( توی دستور اصلی white wine بود ) روی اون بریزین .برش های نان رو توی ظرف پیرکس مناسب تقریبا گودی قرار بدین . آب مرغ رو گرم کرده و روی برشهای حلقه ای نان بریزین . یک لایه پیاز عسلی و بعد مخلوط پنیر رنده شده رو بریزین و این لایه ها رو به ترتیب تکرار کنین . در انتها باقی آب مرغ رو روی پاناد بریزین و بعد لایه آخر رو پنیر رنده شده بپاشین . حدود 50 دقیقه یا بیشتر در فر بذارین . رویه پنیر پاناد باید کاملا طلایی بشه . بعد بیرون آورده و با جعفری خرد شده تزیین و داغ سرو کنین .
نکات مربوط به تهیه پاناد پیاز و پنیر:
* نان های مانده روز قبل مناسب برای تهیه این غذا هستن .
* فرحتما باید از قبل داغ و روی 350 درجه فارنهایت تنظیم بشه .
* اصولا پاناد به غذای سریعی گفه میشه که با برش های نان و آب مرغ یا گوشت یا شیر و مواد دیگه تهیه میشه .
از سایت سفره خونه :
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر