Burfi بارفی از زبان هندی منشا گرفته و به انواع شیرینی هایی که با شکر و شیر غلیظ شده و مغزها نظیر پسته و بادام و نارگیل و ... تهیه میشه میگن ...و خیلی هم تهیه اون آسون و ساده است و کار زیادی نمی بره و وقت گیر هم نیست ....
مواد لازم :
به اندازه یک قاشق کره
یک پیمانه شکر
یک پیمانه شیر
یک پیمانه نارگیل تازه رنده شده ( اگه دسترسی ندارین میشه از پودر خشکش هم استفاده)
چند عدد دانه هل ساییده
یک چهارم پیمانه بادام هندی خرد شده ( یا بادام معمولی)
طرز تهیه :
با کره قالب رو چرب کرده و بعد شکر رو در ظرف ریخته و با شیر مخلوط و شعله اجاق گاز رو روشن کنین و هم بزنین و کمی بجوشونین تا شربت نسبتا غلیطی درست بشه . کف ها شو جمع کنین . وقتی قوام اومد ( توی دست لای انگشتان تون امتحان کنین ( مثل مربا که وقتی انگشتان مربایی رو از هم دور میکنین کش بیاد و نخ درست بشه .
نکته :
اگه شربت قوام نیاد این مخلوط کف سینی تون خشک و سفت نمیشه .
حالا نارگیل و هل های سابیده رو اضافه کنین و مخلوط کنین و کمی هم بزنین که غلیظ بشه حالا شعله رو خاموش کنین .
اکنون بادام هندی خرد شده را اضافه کنین . کاغذ روغنی رو کف سینی پهن کنین و این مخلوط را تا گرم هستش روی کاغذ پهن کنین و روش رو با استفاده از انواع مغزها تزیین کنین .
بعد از اینکه سرد و خشک شد میتونین به قطعات دلخواه - مربع یا لوزی برش بدین و در ظرف در داد در یخچال قرار بدین .
عکس از internet
عکس از internet
شبنم جونم خسته نباشی
پاسخحذففقط فکر کنم جای شیر نوشتی آب
راستی من سوپ گوجه رو درست کردم خیلی خوشمزه بود مرسی خانمی
میترا*
سلام میتراجون
پاسخحذفممنون از تذکرت ... بله درست میگی ...تصحیح کردم ..
سوپ هم نوش جونت عزیزم .موفق باشی و سلامت
سلام ستایش جان
پاسخحذفممنون از کامنتت .. خیلی لطف کردی . ولی منتشر نشد متاسفانه ...اینجا خودم کپی کردم ... باور کن خودم رو هم کافه کرده .. ولی خوب امکانات دیگرش از بلاگهای فارسی بیشتره ...
: " سلام
خیلی ممنون از این همه آموزشهای خوشمزه!!
فقط یک سوال:عکسی که به عنوان باقالی گذاشتید برای خودتونه چون خیلی شبیه به چیزی میمونه که به اسم سویای تازه من اینجا میخرم و به نیت باقالی میخوریم!!!(با پوست آبپز میکنم نمک و سرکه میزنم)
یعنی بهم گفتن که سویا است.حالا اگر باقالی باشه که خیلی عالیه
باز هم ممنون از زحماتتون
راستی شبنم جون چرا من نمیتونم با "نام" کامنت ارسال کنم؟؟همش باید انتخاب کنم" ناشناس"
با احترام- ستایش "
در جواب باید بگم ...نه ..عکسهایی من همه با مهر Sofrehkhune.blogspot.com
شخص میشن . هرکدوم که مهر نداره مال من نیست و از اینترنت برداشتم ... این دستور رو از جایی ترجمه کردم . دوستان مایلن که دستورات جدیدی ور براشون اینجا بذارم .. منم فکر کردن تنوعی بشه بد نیست .
خوشحالم که به دردت میخوره . نوش جونت ... موفق باشی ...برای همه مون دعا کن ...
سلام شبنم جون
پاسخحذفبا ارزوی اینکه همیشه شیرین کام باشین با اجازتون
من اون کوکو کدو سبز رو درست کردم ولی موقع سرو تو ظرف اصلی یه کوچولو اب انداخته بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی شیرینی جالبی هست و راحت .شما خودتون درست کردید؟
پاسخحذفسلام نازنین جون.... کجایی گلم ؟ کورش چطوره ؟ ببوسش ...
پاسخحذفعزیزم چون سبزیجات خامه ... و درماهیتابه رو میذاریم کمی آب میندازه .. باید وقتی هنوز روی شعله هستش در انتها در ماهیتابه رو برداری و بذاری بخارش خارج بشه و بره .. نوش جون ...
رویا جون ممنون از نظرت .. نه عزیزم ..تصاویر دست پخت خودم مهر " سفره خونه" دارن .. فکر کردم جدیده و کمتر در موردش میدونیم ...بذار یه دستور تازه داشته باشیم ... موفق باشین ...
سلام شبنم جون من این شیرینی رو همون روز درستش کردم با آب ! بد نشد فقط رنگش سفید شده بود و یه خورده هم سفت بود راستی منظورتون از پیمانه دقیقا چی هست ؟
پاسخحذف