۱۳۸۸ خرداد ۳۰, شنبه

چیکن استراگانف

مواد لازم :
فیله یا سینه مرغ هرنفر حدودا 100 الی 150 گرم
سیب زمینی خلال نازک ( سرخ شده )
خامه 4 قاشق سوپخوری ( بسته به میزان چربی که مصرف میکنین .... طبیعیه که خامه هر چه بیشتر باشه خوشمزه تر میشه . )
سس سفید یا بشامل غلیظ نصف پیمانه
سرکه سیب چند قاشق سوپخوری بستگی به ذایقه داره ... من از سرکه بالزامیک استفاده میکنم که خیلی تیز نباشه . سرکه طعم فوق العاده خوبی به این غذا میده ...
پیاز داغ کمی
نمک و فلفل و ادویه کمی
روغن کمی

دورچین در صورت تمایل : نخود سبز و قارچ و هویج و جعفری خرد شده وفلفل دلمه ای رنگی و انواع پاستا گوشماهی یا حلزونی یا حتی فتوچینی ( ماکارونی نواری )

و در صورت تهیه بیف استراگانف گوشت مغز ران مناسب است .


فیله مرغ رو شبیه مغزران گوساله در تصویر باریک و خلالی خرد کنین و تفت بدین و اگه پیاز داغ از قبل آماده شده با پیاز داغ مخلوط کنین .و با کمی نمک وادویه و فلفل بار بذارین تا بپزه ... فیله سریع میپزه .
البته این دوتصویر مربوط به بیف استراگانفه برای اینکه توضیح هردو مثل همه از هر دو تصویر براتون گذاشتم . وداخل گوشت بیف استراگانف کمی زعفرون زدم .
وقتی گوشت یا فیله مرغ هنوز کمی آب داشت و آبش کشیده میشد کمی سرکه سیب و سپس سس سفید را داخلش ریخته و کمی هم بزنین و خاموش کنین .


خلال سیب زمینی سرخ شده و دورچین ها رو داخل ظرف مناسبی بکشین و مرغ رو توی ظرف بکشید و کمی از سس مرغ رو ته ظرف نگه دارین و با خامه مخلوط کنین و روی غذا بریزین .....

نکته : خامه نباید یجوشه چون میبره .

نکته : به جای سیب زمینی خلال میتونین از انواع شکل دار پاستا استفاده کنین .... مثل فتوچینی و یا ماکارونی ریز .... پاستا حلزونی و .......

نکته : طرز تهیه سس بشامل یا سفید برای این خوراک
سه قاشق سر پرآرد و نصف پیمانه شیرسرد بریزین و خوب مخلوط کنین تا گلوله نشه و نمک و 50 گرم کره هم روش بریزین و روی شعله در حال هم زدن بجوشانین تا کاملا یکدست آرد در شیر حل شود و غلظت سس مانند ماست تازه بشه .

در تصاویر زیر چند نمونه بیف و چیکن استراگانف رو با تزیین و دورچین متفاوت از سایتهای مختلف می بینین ....
چیکن استراگانف با سس سفید و خلال سیب زمینی

این بیف استراگانف به همراه سس اسپانیولی سرو شده که از آرد بوداده و آب گوشت گوساله و ... تهیه شده .... که با فتوچینی سرو شده




۲ نظر:

  1. عسل اشیانه عشق
    ممنون شبنم جان. خیلی لطف کردی.حتما درست میکنم. البته الان دل و دماغ ندارم ولی سر فرصت حتما. بازم ممنونم ازت

    پاسخحذف
  2. با سلام ميخواستم خواهش كنم سوشي را هم اموزش بديد

    پاسخحذف