این نوع سیب زمینی برشته حسن اش به اینه که از نوع سرخ شده در روغن بهداشتی تره و نیز در مصرف روغن نیز صرفه جویی میشه . خیلی راحت و آسونتره و توی فر خود بخود برشته میشه و نیازی نداره که بالای سرش بایستین و مراقبش باشین ...
سیب زمینی همراه با کمی نمک آبپز کنین . سپس آبش رو خالی کنین و کمی توی آب سرد قرار بدین .
پس از اینکه خنک شدن بذارین آب رو مجددا خالی کنین و بذارین توی یخچال یکشب بمونه تا موقع برش له نشه . . بعد پوستش رو بکنین . کمی درشت و ضخیم خرد کنین .
یک تکه کاغذ آلومینیم رو باز کنین و توی سینی فر بذارین و با قلم موی آشپزی که توی روغن سرخ کردنی آغشته کردین روی کف کاغذ بکشین و سپس سیب زمینی ها رو بریزین و روی اونها رو با قلم مو کمی چرب کنین . کاغذ آلومینیم یا فویل کمک میکنه که زیر و روی سیب زمینی ها زودتر برشته بشن .
نمک و فلفل و پودر موسیر ( یا سیر ) و کمی پودر آویشن روشون بپاشین . حالا بذارین توی فر با دمای 200 درجه توی قسمت وسط . حدود نیمساعت بعد وقتی سیب زمینی ها برشته شدن ....آماده خوردن هستن .
این سیب زمینی برشته رو با هر سسی که دوست دارین میتونین سرو کنین . این سس " تارتار " هستش .
طرز تهیه سس تارتار :
سس مایونز و کمی خیار شور رنده شده و پیاز رنده شده و کمی جعفری و گشنیز خردشده و نمک و فلفل تشکیل شده . مواد این سس باید ریز شده باشن .
لینک انواع سس ها در تالار گفتمان سفره خونه :
سلام .... به به چه عجب شبنم جون . چند روزی نبودین .... اومدم بگم کجایین نگرانیم که دیدم به سلامتی با این سیب زمینی های خوشمزه آپ کردین .
پاسخحذفمیبوسمتون
سلام عزیزم
پاسخحذفقربونت برم گلابتون جون ممنونم ... خواستم بگم نوش جون !!!! (!)(!)
انشالله که دیگه روبه راهی ... میبوسمت
سلام... وای چه خوب من همیشه نگران خوردن اونهمه روغنم. واسه همین همیشه پوره درست می کنم ولی پوره کجا و سیب زمینی سرخ کرده کجا. این جایگزین خیلی خوبیه
پاسخحذفسلام شبنم جون عزیز خوبی خانمی؟؟؟؟؟ نبودی به به این سیب زمینی خیلی به درد همسر من که عاشق سیب زمینی سرخ شدس میخوره دستت درد نکنه
پاسخحذفسلام عزیزان ...ممنون از کامنتها ... الهام جون اون دستور پوره چند روز پیش من با اون سس چینی معرکه است ..!! ببخشید نباید خودم تعریف کنم ... ولی درست کن با پوره عالی میشه .. من تو مالزی و سنگاپور خوردم .. میدونی که فرمول تهیه شون معمولا سکرته ... من اینقدر خودم ابتکار به خرج دادم که تقریبا طعم همون شد ... درست کن خوشت میاد ...افسانه جون این پوره و رو با سس مخصوص به هرکی بدی ... دیگه سرخ کرده نمیخوره ..!!
پاسخحذفبازهم ممنون ... سلامت باشین و سر سبز !!!
من هم سیب زمینی سرخ کرده زیاد دوست دارم .این که رژیمی هست واقعآ جایگزین خوبیه .باز هم مرسی
پاسخحذفالبته من خیلی در فرستادن نظر برای شما دوست خوبم اذیت می شم دوبار از من می خواد رمز را بنویسم بعد هم ناپدید می شه !!!میشه اشکال کار هم بگین .
سلام شبنم جون
پاسخحذفدیشب هر کاری کردم اینجا نظر بدم نشد که نشد مرتب error داد
عجب سیب زمینی هائی شدن هوووووووووووم خیلی خوش و آب و رنگند دستتون درد نکنه شبنم جون یک سوال ازهر انگشت همه یک هنر میباره از هر انگشت شما چند تا هنر ؟
چقددد عالیه.
پاسخحذفبه خصوص که برای من که همیشه بعد از خوردن سیب زمینی سرخ کرده که خیلی دوست دارم، عذاب وجدان میگیرم.
دستتون درد نکنه شبنم جون.
شاد باشید.
خیلی خوش رنگ ورو هستن. دست شما درد نکنه. من دو سه جور دیگه بلدم. ولی اینم خیلی خوشمزه به نظر می آد. می ذارم در لیست غذاهایی که بید امتان کنم. می بوسمت
پاسخحذفسلام...چه سفره خونی خوشگلی
پاسخحذفمن کلی از مطالب آرشیوتونو خوندم.خیلی عالی بود.حتما" ازشون استفاده میکنم.
با اجازه لینکتون میکنم.
مرسی از این سیب زمینی چون بدون عذاب وجدانه!!