۱۳۸۸ خرداد ۱۱, دوشنبه

سیب زمینی برشته در فر



این نوع سیب زمینی برشته حسن اش به اینه که از نوع سرخ شده در روغن بهداشتی تره و نیز در مصرف روغن نیز صرفه جویی میشه . خیلی راحت و آسونتره و توی فر خود بخود برشته میشه و نیازی نداره که بالای سرش بایستین و مراقبش باشین ...

سیب زمینی همراه با کمی نمک آبپز کنین . سپس آبش رو خالی کنین و کمی توی آب سرد قرار بدین .


پس از اینکه خنک شدن بذارین آب رو مجددا خالی کنین و بذارین توی یخچال یکشب بمونه تا موقع برش له نشه . . بعد پوستش رو بکنین . کمی درشت و ضخیم خرد کنین .


یک تکه کاغذ آلومینیم رو باز کنین و توی سینی فر بذارین و با قلم موی آشپزی که توی روغن سرخ کردنی آغشته کردین روی کف کاغذ بکشین و سپس سیب زمینی ها رو بریزین و روی اونها رو با قلم مو کمی چرب کنین . کاغذ آلومینیم یا فویل کمک میکنه که زیر و روی سیب زمینی ها زودتر برشته بشن .



نمک و فلفل و پودر موسیر ( یا سیر ) و کمی پودر آویشن روشون بپاشین . حالا بذارین توی فر با دمای 200 درجه توی قسمت وسط . حدود نیمساعت بعد وقتی سیب زمینی ها برشته شدن ....آماده خوردن هستن .

این سیب زمینی برشته رو با هر سسی که دوست دارین میتونین سرو کنین . این سس " تارتار " هستش .

طرز تهیه سس تارتار :

سس مایونز و کمی خیار شور رنده شده و پیاز رنده شده و کمی جعفری و گشنیز خردشده و نمک و فلفل تشکیل شده . مواد این سس باید ریز شده باشن .

لینک انواع اردور و سالاد در تالار گفتمان سفره خونه :

لینک انواع سس ها در تالار گفتمان سفره خونه :


۱۰ نظر:

  1. سلام .... به به چه عجب شبنم جون . چند روزی نبودین .... اومدم بگم کجایین نگرانیم که دیدم به سلامتی با این سیب زمینی های خوشمزه آپ کردین .
    میبوسمتون

    پاسخحذف
  2. سلام عزیزم
    قربونت برم گلابتون جون ممنونم ... خواستم بگم نوش جون !!!! (!)(!)
    انشالله که دیگه روبه راهی ... میبوسمت

    پاسخحذف
  3. سلام... وای چه خوب من همیشه نگران خوردن اونهمه روغنم. واسه همین همیشه پوره درست می کنم ولی پوره کجا و سیب زمینی سرخ کرده کجا. این جایگزین خیلی خوبیه

    پاسخحذف
  4. سلام شبنم جون عزیز خوبی خانمی؟؟؟؟؟ نبودی به به این سیب زمینی خیلی به درد همسر من که عاشق سیب زمینی سرخ شدس میخوره دستت درد نکنه

    پاسخحذف
  5. سلام عزیزان ...ممنون از کامنتها ... الهام جون اون دستور پوره چند روز پیش من با اون سس چینی معرکه است ..!! ببخشید نباید خودم تعریف کنم ... ولی درست کن با پوره عالی میشه .. من تو مالزی و سنگاپور خوردم .. میدونی که فرمول تهیه شون معمولا سکرته ... من اینقدر خودم ابتکار به خرج دادم که تقریبا طعم همون شد ... درست کن خوشت میاد ...افسانه جون این پوره و رو با سس مخصوص به هرکی بدی ... دیگه سرخ کرده نمیخوره ..!!

    بازهم ممنون ... سلامت باشین و سر سبز !!!

    پاسخحذف
  6. من هم سیب زمینی سرخ کرده زیاد دوست دارم .این که رژیمی هست واقعآ جایگزین خوبیه .باز هم مرسی
    البته من خیلی در فرستادن نظر برای شما دوست خوبم اذیت می شم دوبار از من می خواد رمز را بنویسم بعد هم ناپدید می شه !!!میشه اشکال کار هم بگین .

    پاسخحذف
  7. سلام شبنم جون
    دیشب هر کاری کردم اینجا نظر بدم نشد که نشد مرتب error داد
    عجب سیب زمینی هائی شدن هوووووووووووم خیلی خوش و آب و رنگند دستتون درد نکنه شبنم جون یک سوال ازهر انگشت همه یک هنر میباره از هر انگشت شما چند تا هنر ؟

    پاسخحذف
  8. چقددد عالیه.
    به خصوص که برای من که همیشه بعد از خوردن سیب زمینی سرخ کرده که خیلی دوست دارم، عذاب وجدان میگیرم.
    دستتون درد نکنه شبنم جون.
    شاد باشید.

    پاسخحذف
  9. خیلی خوش رنگ ورو هستن. دست شما درد نکنه. من دو سه جور دیگه بلدم. ولی اینم خیلی خوشمزه به نظر می آد. می ذارم در لیست غذاهایی که بید امتان کنم. می بوسمت

    پاسخحذف
  10. سلام...چه سفره خونی خوشگلی
    من کلی از مطالب آرشیوتونو خوندم.خیلی عالی بود.حتما" ازشون استفاده میکنم.
    با اجازه لینکتون میکنم.
    مرسی از این سیب زمینی چون بدون عذاب وجدانه!!

    پاسخحذف