۱۳۸۸ اردیبهشت ۹, چهارشنبه

مافین گوشت




مواد لازم :

گوشت چرخ کرده با درجه ریز ( یا دوبار چرخ شده ) حدود یک کیلو
آرد نخودچی سه قاشق سوپخوری
نصف یکعدد پیاز کوچک رنده شده
روغن مایع دو قاشق سوپخوری
شیر نصف پیمانه
نان تست ( بدون گوشه ) خرد کرده و داخل شیر خیس کنین و بعد نانها رو له کنین و شیر رو کنار بذارین .
نمک و فلفل و ادویه کمی
در صورت تمایل قرص سوپ ( مراقب باشین دوباره نمک نزنین چون قرص ها نمک زیاد دارن و مایع گوشت تون شور میشه )
کمی پودر سیر و پودر پیاز و آویشن
تخم مرغ یکعدد
پنیر رنده شده کمی
گوجه فرنگی و فلفل سبز دلمه ای ریز شده و هویج رنده شده برای تزیین .

طرز تهیه :

مواد و چند قاشق هم از همون شیراضافه کنین و با هم مخلوط کنین .
سپس به مقدار معینی تقسیم کنین وداخل قالب مافین بذارین . این مقدار گوشت حدود 32 عدد مافین براتون میده ... که البته بستگی به بزرگی و کوچکی گلوله هاتون داره .


فر را از قبل روی آخرین درجه داغ کنین . مافین ها رو سی دقیقه با درجه 200 روی پنجره وسط بذارین . بعد بیرون بذارین و پنیر و مواد تزیین رو روش بریزین و بذارین تا پنیر آب بشه . فر رو خاموش کنین . مافین ها رو بذارین کمی خنک بشن .


غذا آماده است . میتونین با این غذا میز اردور تون رو زینت بدین ... و با انواع سس ها گرم یا سرد استفاده کنین . این غذا از کتلت راحت ترو به خاطر مصرف کمتر روغن - بهداشتی تره ... و شیک تر و خوش خوراک تره ...


انواع خوراک های مختلف در پرتال سفره خونه :

http://www.sofrehkhune.ir/foods/293/1/


انواع خوراک های مختلف در تالار گفتمان سفره خونه :

http://forum.sofrehkhune.com/forum106/

۱۷ نظر:

  1. سلام عزیزان
    رویا جون لطف داری عزیزم ...جات خالی بود .. بچه ها چشم براهت بودن . لطف تو همیشه شامل حال من هست ..بازهم تشکر ...

    زهراجون و گلابتون عزیز ممنون و نوش جون
    مهسا جون اگه ابتدا رنگش کنی بعد عکس رو بچسبونی بهتره . با اسپری من نمی پسندم . چون با قلم مو قدرت مانور داری و میتونی کمرنگ و پررنگ کنی . سایه ایجاد کنی و این قشنگ تر میکنه کارت رو ... قلم رو همونطور که توضیح دادم ضربه ای بزن . گاهی بهتره برای رنگ از ترکیب دو رنگ شبیه استفاده بشه که نوک قلم رو در هر دو رنگ بزنی و مخلوط اون رنگت رو قشنگ تر میکنه ... بازی با رنگها خودش یک تکنیکه ...

    موفق باشین ...

    پاسخحذف
  2. سلام دوست عزیزم
    مواد اون مثل شامی می مونه ولی این خیلی مهمه که میشه اون را در فر تهیه کرد چون شامی را که در روغن سرخ می کنی خیلی روغن جذب می کنه .باز هم ممنون .غذاهای شما تکندمثل خودتون

    پاسخحذف
  3. سلام وای وای وای چه غذای خوش آب و رنگی حتما خوشمزه هم هست . خانواده ات کیف میکنن ها.........

    پاسخحذف
  4. سلام عزیزان

    دوست عزیز ناشناس ممنون شما لظف داری .

    رویا جون از محبتت بینهایت ممنون . بله ...اینطوری خیلی مصرف روغن پایینه .دیگه باید کم کم مراقب رزیم غذایی ام باشم دیگه !!!

    شبنم

    پاسخحذف
  5. شبنم جون عزیز و کدبانو و هنرمند
    هر دفعه میام به وبلاگتون فقط کیف میکنم با این غذاهای خوش آب و رنگ :) میدونین غذاهائی که آموزش میدین ، " چشم قوم شوهر " دربیاره ;) آخه خیلی جدید و شیکه .
    اون پنیر رنده شده که گفتین ، پنیر پیتزاست دیگه؟؟
    وبعد که پنیرو ریختیم ، دوباره میذاریم تو فر روشن یا خاموش؟
    خیلی ممنون خانومی

    پاسخحذف
  6. شبنم جون بازم سوال:
    ببخشید این نون تست چه مقداره؟؟؟ 1 بسته نون یا کمتر یا بیشتر؟؟

    پاسخحذف
  7. شبنم جون سلام

    یه دو روزی نتونستم به سفره خونه قشنگت سر بزنم.امروز که اومدم با یه سورپیریز عالی روبرو شدم.دستت درد نکنه!مثل همیشه عالی بود!

    پاسخحذف
  8. سلام شبنم عزیزم حالت خوبه خانم گل من لینکت کردم ممنون میشم بگی چطور میشه عضو اشپز انلاین شد؟ ظاهرا شما عضوی آره؟

    پاسخحذف
  9. سلام . اگه آدم واسه باکلاس بودن میز شام دست به تهیه یه غذای سنتی به نام کوفته بزنه و جلوی مهمونا کوفتش وا بره خیلی دردناکه ... نه ؟!!!! ( ناراحت )البته مهمونا همونم خوردنو و به به گفتن ولی من از خجالت مردم ... شوربا بود !!!! البته سوپ بلغور شما رو هم درست کرده بودم عالی شد . مرسی

    پاسخحذف
  10. راستی شبنم جون دلیل وا رفتن کوفته چیه ؟!!! ممکنه آبش زیاد بوده ؟؟؟ درشو نبسته بودما ... خوب ورز دادم به نظرم چسبندگی داشت . مامانم گفت سبزی خشک فقط بریز مطمئنا وا نمیره ولی گوش ندادم !!! گفتم با سبزی تازه عطرش بهتره ... انصافا هم آش خوش عطری شد !!!!
    اینم بگم کوفته باقالی بود .
    ممنون از اینکه وقت میذارین بهمون جواب میدین .

    پاسخحذف
  11. چه ایده جالبی!! خیلی خوشگل و خوبند واسه تاپاس

    پاسخحذف
  12. سلام عزیزان

    نازنین گل ممنون ...یک بسته نون تست کافیه .اگه هرعدد نون تست رو هم چهار قسمت کنی - مناسبه .
    بله... پنیر پیتزا رو که ریختی چند دقیقه توی فر روشن میذاری تا آب بشه .

    شاپرک جون ...حتما بذار توی سایت ... اگه دوست داری برای منهم ایمیل کن تا برات بذارم کنار ناپلئونی خودم و سحرگلی ... در ضمن هر گلی بویی داره عزیزم ... دستت هم درد نکنه .

    شبو جون لطف داری گلم ..ممنون .

    افسانه جون ممنون از لینک . لطف کردی . الان دیگه عضو شدن خیلی توی سایت راحته . حتما امتحان کن .

    الهام عزیز ممنون ... و بهت تسلیت میگم عزیزم .آخر غمها باشه انشاالله ... بله.. خیلی هم پذیرایی باهاشون راحته ... میشه قبلا درست کرد و بعد گرم کرد .

    گلابتون جان ... پیش میاد دیگه ... خیلی سخت نگیر ! اصلا هم دردناک نیست . اتفاقا شهامت آشپز رو نشون میده ...
    گاهی که نسبت مواد بهم میخوره...اینطوری میشه . وا رفتن کوفته به خیلی عوامل بستگی داره . باید تمام مارحل رو دوباره مرور کنی و بفهمی کجا رو اشتباه کردی . مقداری از مواد کوفته رو اگه توی مولینکس له کنی - کمک میکنه که وا نره . ( ولی فقط مقداری ...نه همه اش رو .
    ضمنا کار نیکو کردن همیشه از پر کردنه ...

    از همه تون ممنونم ...میبوسمت تون ...
    این روزها سرم خیلی شلوغه ..آخه بهاره و فصل کاره !! باقالی - کنگر - ریواس - نخود فرنگی و گلپر و برگ دلمه و فریزر و ............!!!!!!!

    پاسخحذف
  13. شبنم عزیزم
    مثل همیشه عالی و بسیار زیبا و مطمئنا خوشمزه است.
    حتما به زودی امتحانش میکنم.
    شاد باشید.

    پاسخحذف
  14. سلام شبنم جون

    خیلی خوشگل و صد در صد هم خوشمزه دستت درد نکنه خانوم هنرمند

    پاسخحذف
  15. شبنم جان سلام
    استفاده از قرص گوشت يا مرغ براي بچه ها مضر نيست؟
    من هميشه مي ترسم براي بچه هام ضرر داشته باشه واسه همين استفاده نمي كنم آب گوشت درست كردن هم وقت گيره و اگه يه دفعه مهمون بياد و نداشته باشم سوپهام خيلي بيمزه ميشه

    پاسخحذف
  16. سلام شبنم جون مثل همیشه عالیه!
    راستی میشه اینو تو مایکروفر هم درست کرد؟

    پاسخحذف
  17. سلام عزیزان

    از پیامها و محبت تون ممنونم .


    لاله جون راستش منهم همیشه از چندچیز در آشپزی با اکراه استفاده میکنم . اسانس و رنگ های مجاز خوراکی و قرص های سوپ ... مگر اینکه چاره ای نباشه که مصرف کنم . این قرص ها علاوه بر نمک زیاد دارای افزودنیهای شیمیایی هستن که برای کودکان و مسن ها سم و برای دیگرون هم مضره . در طولانی مدت مشکلات کلیوی و کبدی ایجاد میکنه . بهتره که استفاده از اونها کاملا محدود باشه .

    برای سوپ هم بهتره این شیوه رو بکار بگیری .... من همیشه آب مرغ و گوشت رو پس از تهیه و خنک شدن ... داخل لیوان های یکبار مصرف میریزم بعد توی جایخی اون رو منجمد میکنم و بعد لیوانش رو در میارم و
    همون آب مرغ رو که دیگه مثل لیوان سفت شده توی یک کیسه فریزر میذارم و نگهداری میکنم . برای تهیه آش و سوپ در واقع بویون آماده ای در دسترس دارم که تهیه آش و سوپ رو برام کاملا آسون میکنه و در طی مدت کوتا ه یه اش یا سوپ خوشمزه دارم ...... میتونی از سبزیجات و ادویه دلخواه هم برای مزه دار کردنش استفاده کنی .

    اکرم جون ( از مشهد ...نه ؟ ... راستی از آشنایی باهات خیلی خوشحالم )
    راستش تا بحالا توی ماکروفر این رو تهیه نکردم . اصولا من خیلی با ماکروفر کار نمیکنم .
    و راستش رو بخواهی فقط برای گرم کردن غذاها و آب کردن پنیر روی غذاها ازش استفاده میکنم .

    شیما جون و زهرای گلم تشکر از محبت شما .

    موفق و پاینده باشین

    پاسخحذف