۱۳۸۸ فروردین ۲۶, چهارشنبه

مرنگ توت فرنگی




مرنگ یا پفک توت فرنگی (Meringue )

مواد لازم :

125 گرم سفیده تخم مرغ ( حدودا باید 4 الی 5 عدد سفیده بشه )
250 گرم پودر قند
کرم تارتار نصف ق چای خوری ( یا 3 تا 4 قاشق سوپخوری آب لیمو )
اسانس توت فرنگی و کمی رنگ خوراکی


طرز تهیه :

ابتدا سفیده ها رو خوب میزنین تا از تخم مرغ زنی نریزه . بعد با پودر قند مخلوط می کنین . مواد رو داخل یک ظرف ( لعابی بهتره ) می ریزین .
و بعد به روش بن ماری ( روی بخار ) قرار داده و حدود 7 تا 10 دقیقه مرتبا بزنید و در حین هم زدن کرم تارتار( یا آبلیمو رو قطره قطره ) داخلش اضافه کنین تا غلیظ و سفت بشه و کم کم پف کنه . داخل سینی فر کاغذ روغنی چرب شده و یا ورقه سیلیکونی پهن کنین . مواد رو داخلی قیف بریزین و ماسوره دلخواه رو وصل کنین و کم کم از این مواد به شکل فوق روی ورق سیلیکونی یا روغنی بریزین .
حدود 45 الی 60 دقیقه با درجه 50 درجه سانتیگراد توی فر بپزین .
نکته :
در صورت تمایل بعد از سرد شدن میتونی با کمی زله قرمز آلبالو یا توت فرنگی که بسیار غلیظ درست شده روش رو تزیین کنین .
نکته :
در صورت تمایل میتونین از این مواد به رنگ سبز یا زرد و آبی هم تهیه کنین .
نکته :
میتونین فقط کمی پودر وانیل اضافه کنین و رنگ هم نداشته باشه .
نکته :
موقع گذاردن داخل فر میتونین کمی پودر پسته هم روش بپاشین .
نکته :
از ترافل های رنگی هم میشه استفاده کرد.
این شیرینی ساده دست پخت puture این دخترخانم 29 ساله اندونزیایی الاصله . دستش درد نکنه .




لینک آموزش شیرینی ها درآموزشگاه شیرینی و دسر

در تالار گفتمان سفره خونه :

http://forum.sofrehkhune.com/forum59/


پرتال وانواع شیرینی و دسرسفره خونه :

http://www.sofrehkhune.ir

۴ نظر:

  1. پس كرم تارتار يا آبليمو رو كي بريزيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    پاسخحذف
  2. سلام شبنم خانم ، یادش بخیر این شیرینی ، شیرینی محبوب بچگیم بود تو ترکی بهش میکن " پوکا "

    پاسخحذف
  3. ناشناس عزیز سلام

    قدیم قدیما !! زمانی که دانش آموز بودیم یک معلم داشتیم که هر کجا (به قول جوونا ) سوتی میداد می گفت : آهان!! نکته انحرافیش همینجا بود ! ....میخواستم ببینم حواستون بود یا نه !!!

    حالا نکته انحرافی مرنگ هم همینجا بود !

    ببخشید... فراموش شد !!ولی حالا ویرایش کردم ..و اضافه کردم ...خیلی ممنون از تذکرت

    پاسخحذف
  4. سلام خوشحالم که امروز با وبلاگ خوشمزتون
    آشنا شدم راستش دلم خیلی خواست

    پاسخحذف