مرنگ یا پفک توت فرنگی (Meringue )
مواد لازم :
مواد لازم :
125 گرم سفیده تخم مرغ ( حدودا باید 4 الی 5 عدد سفیده بشه )
250 گرم پودر قند
کرم تارتار نصف ق چای خوری ( یا 3 تا 4 قاشق سوپخوری آب لیمو )
اسانس توت فرنگی و کمی رنگ خوراکی
طرز تهیه :
ابتدا سفیده ها رو خوب میزنین تا از تخم مرغ زنی نریزه . بعد با پودر قند مخلوط می کنین . مواد رو داخل یک ظرف ( لعابی بهتره ) می ریزین .
و بعد به روش بن ماری ( روی بخار ) قرار داده و حدود 7 تا 10 دقیقه مرتبا بزنید و در حین هم زدن کرم تارتار( یا آبلیمو رو قطره قطره ) داخلش اضافه کنین تا غلیظ و سفت بشه و کم کم پف کنه . داخل سینی فر کاغذ روغنی چرب شده و یا ورقه سیلیکونی پهن کنین . مواد رو داخلی قیف بریزین و ماسوره دلخواه رو وصل کنین و کم کم از این مواد به شکل فوق روی ورق سیلیکونی یا روغنی بریزین .
حدود 45 الی 60 دقیقه با درجه 50 درجه سانتیگراد توی فر بپزین .
نکته :
در صورت تمایل بعد از سرد شدن میتونی با کمی زله قرمز آلبالو یا توت فرنگی که بسیار غلیظ درست شده روش رو تزیین کنین .
نکته :
در صورت تمایل میتونین از این مواد به رنگ سبز یا زرد و آبی هم تهیه کنین .
نکته :
میتونین فقط کمی پودر وانیل اضافه کنین و رنگ هم نداشته باشه .
نکته :
موقع گذاردن داخل فر میتونین کمی پودر پسته هم روش بپاشین .
نکته :
از ترافل های رنگی هم میشه استفاده کرد.
این شیرینی ساده دست پخت puture این دخترخانم 29 ساله اندونزیایی الاصله . دستش درد نکنه .
لینک آموزش شیرینی ها درآموزشگاه شیرینی و دسر
در تالار گفتمان سفره خونه :
http://forum.sofrehkhune.com/forum59/
پرتال وانواع شیرینی و دسرسفره خونه :
http://www.sofrehkhune.ir
پس كرم تارتار يا آبليمو رو كي بريزيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخحذفسلام شبنم خانم ، یادش بخیر این شیرینی ، شیرینی محبوب بچگیم بود تو ترکی بهش میکن " پوکا "
پاسخحذفناشناس عزیز سلام
پاسخحذفقدیم قدیما !! زمانی که دانش آموز بودیم یک معلم داشتیم که هر کجا (به قول جوونا ) سوتی میداد می گفت : آهان!! نکته انحرافیش همینجا بود ! ....میخواستم ببینم حواستون بود یا نه !!!
حالا نکته انحرافی مرنگ هم همینجا بود !
ببخشید... فراموش شد !!ولی حالا ویرایش کردم ..و اضافه کردم ...خیلی ممنون از تذکرت
سلام خوشحالم که امروز با وبلاگ خوشمزتون
پاسخحذفآشنا شدم راستش دلم خیلی خواست