۱۳۸۷ اسفند ۲۹, پنجشنبه

نرگسی اسفناج


نوروز و سال نو با این دسته گل نرگس زیبا بر شما مبارک باد

از " مطلع‌الانوار" امیرخسرو دهلوی

باغ در ایام بهاران خوش است
موسم گل با رخ یاران خوشست
چون گل نوروز کند نافه باز
نرگس سرمست در آید به ناز




مواد لازم برای 4 نفر :

یک کیلو اسفناج
پیازداغ کمی
تخم مرغ 4 عدد
روغن کمی
نمک و فلفل به اندازه لازم
ماست در صورت تمایل

اسفناج را پاک کنین . در آب خیس کنین و بعد چندین بار آبکشی کنین . درست خرد کنین . در قابلمه ای ریخته وبا اب خودش بذارین بخار کنه . بعد با مقدار خیلی کمی روغن تفت بدین . پیاز داغ رو اضافه کنین .



وقتی رنگ سبزی عوض شد ......



تخم مرغ ها رو یکی یکی داخلش بشکنین و در قابلمه رو بذارین تا تخم مرغ ها خودشون رو بگیرن و زرده ها سفت بشن ....



نمک و فلفل رو اضافه کنین . بعد در ظرفی مناسب بکشین .... این غذا رو معمولا با ماست سرو میکنن .


نکته :
اگه دوست داشتین از قالب برای تخم مرغ استفاده کنین – قالب ها رو چرب کنین و کمی قبل توی قابلمه یا ماهیتابه قرار بدین تا داغ بشن و بعد تخم مرغها رو داخل قالب بشکنین . در این حین شعله زیاد باشه تا قبل از پخش شدن سفیده در کف ماهیتابه - تخم مرغ ها خودش رو بگیرن ...

نکته :
اگه قالب ها داغ و چرب نباشن تخم مرغ بهش می چسبه و ریخت تخم مرغ بهم میخوره و ضمنا زحمت تون برای شستن قالب ها مضاعف میشه ! آخرین قالب رو که دیر تر گذاشته بودم چون خوب داغ نشده بود - تخم مرغ بهش چسبید !!!


نکته : زرده تخم مرغ شل و مرغی که خوب نپخته باشه احتمالا ناقل بیماری سالمونلاست !

لینک انواع غذاهای مدرن و سنتی در تالارهای سفره خونه :

http://forum.sofrehkhune.com/forum379/

لینک انواع غذاهای مدرن و سنتی در پرتال سفره خونه :

http://www.sofrehkhune.ir/foods/293/1/

۲ نظر:

  1. سلام دوست عزیز وخوش سلیقه ام
    سال خوب وخوشمزه ای داشته باشید.سالی سرشار از موفقیت .سلامتی وخبر های خوش

    پاسخحذف
  2. سلام شبنم جون خوبید؟ ساله نو مبارک
    خیلی کم پیدایید.هی منتظریم شما بیایید اشپز انلاین نمیایید.ما اومدیم سراغتون.مثل همیشه غذا ها و ایده هاتون تازه و قشنگه همیشه شادو سلامت باشید.
    راستی ممنون بابت مدیا که گذاشتید.

    پاسخحذف