۱۳۸۹ آذر ۴, پنجشنبه

آبگوشت دیزی سنتی



گوشت کوبیده ابگوشت مخلوط با آب نارنج و پیاز رنده شده

مواد لازم :
یکعدد گردن متوسط گوسفند
یا ماهیچه یا سردست با استخوان 750 گرم
پیاز متوسط دو عدد
نخود و لوبیای سفید یک لیوان
دارچین و زردچوبهو ادویه مخلوط کمی
رب گوجه فرنگی دو ق غ
سیب زمینی کوچک 4 الی 5 عدد
نمک و فلفل بقدر تمایل
در صورت تمایل لیمو عمانی
دو تا سه تا فلفل یا یک عدد فلفل دلمه رنگی
نان لواش یا سنگک برای ترید
جعفری و گشنیز خرد شده برای تزیین
پیاز کوچک رنده شده
لیموترش یا نارنج تازه

طرز تهیه :
نخودو لوبیا رو از یکروز قبل خیس و مرتب آبش رو تعویض کنین . گوشت را شسته و همراه با پیاز و نخود و لوبیا و کمی زردچوبه ( و در انتها ادویه و دارچین )بپزین .وقتی که گوشت پخت ادویه و سیب زمینی ها رو اضافه کنین .وقتی سیب زمینی پخت رب گوجه رو اضافه کنین . نمک و تندی غذا رو اندازه کنین .آب این آبگوشت باید حدود 5 لیوان باشه که بشه از نان خشک یا تازه داخلش ترید کرد .

مخلفات آبگوشت را میتوان هم کوبیده و هم نکوبیده سرو کرد . یعنی پس از اتمام پخت استخوان ها رو جدا کنین و گوشت و نخود و لوبیا و سیب زمینی رو با گوشتکوب بکوبین و با کمی جعفری خرد شده و پیاز داغ عسلی و دارچین تزیین کرده و با لیمو و نارنج و پیاز رنده شده و سبزی خوردن سرو کنین .


اگه همه منزل پیاز رو دوست دارن میتونین داخل گوشت کوبیده اون پیاز رنده شده و آب نارنج ریخته و دارچین زده و سرو کنین .

برای ترید : نان خشک یا تازه خرد شده رو از قبل آماده کنین و روی اب ابگوشت دارچین بریزین و سر میز ببرین و با سبزی خوردن سرو کنین .



نکته :
دیزی رو معمولا در ظروف سفالی میپزند . من داخل این دیزی سفالی مواد رو ( غیر از سیب زمینی و رب گوجه و دارچین ) ریختم و سرش رو با فویل کاملا بستم و روی شعله ملایم گاز همراه با شعله پخش کن حدود 7 ساعت گذاشتم . بعدا سیب زمینی و رب گوجه رو اضافه کردم .

لینک انواع سوپ وآبگوشت و شوربا در تالارهای سفره خونه :

http://forum.sofrehkhune.com/forum320/

لینک انواع سوپ وآبگوشت درپرتال سفره خونه :

http://www.sofrehkhune.ir/foods/296/1/




هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر