۱۳۸۹ آبان ۱۴, جمعه

تورنادو سیب زمینی مناسب برای دورچین





فر چیپس یا سیب زمینی فنری

ین سیب زمینی کاربرد زیادی بعنوان دورچین و میشه به صورت های گوناگون ازش استفاده کرد . در واقع سیر کننده و حجیم هم هست و مورد علاقه بزرگ و کوچک . ولی هرچه کمتر سرخ کرده استفاده بشه به نفع تونه !!


این سیب زمینی رو میتونین با پوست و یا پوست کنده تهیه کنین . میتونین به صورت چوبی و بدون چوب درست کنین . از سیخ های چوبی میتوان برای این منظور بهره گرفت . بعد از اینکه سیخ رو از مرکز سیب زمینی رد کردین با کارد تیز به صورت دورانی سیب زمینی رو طوری دور تا دور بیرین که فنری متصل حاصل بشه . توی عکس کاملا واضحه . تمرین میخواد . خیلی نازک نشه که وسط کار بریده بشه و خیلی ضخیم نشه که قشنگ نمیشه .


البته این کار رو میشه با وسیله برش سیب زمینی انجام داد .

ولی من ندارم در نتیجه از هنر کارد و دست خودم استفاده کردم !


نکته :
از چاقو تیز کن هم میشه استفاده کرد چون قطر میله اش گرده ولی نوک نداره در نتیجه سیب زمینی ممکنه از وسط بشکنه و دچار ترک بشه . پس سیخ چوبی با مقطع گرد مناسب تره .


بعد بهش نمک و پودر سیر و یا موسیر بزنین . پاپریکا رو فراموش نکنین . میتونین بهش پودر ارگانو یا آویشن هم بزنین .


اسنک فروشی ها و جانک فود های خیابانی ( هله هوله فروشی ها !!! ) این رو آماده میفروشند ولی بدانید و آگاه باشید که چون چوبیه و اندازه بزرگی داره باید کاملا با اون چوب در روغن شناور بشه . درنتیجه روغن زیادی برای سرخ کردن میخواد . حالا از کجا میتونین مطمئن باشین که روغنش چندین صد مرتبه مورد استفاده قرار نگرفته !!!! پس لطفا بیرون از خونه مراقب باشین که هوس خوردنش به سرتون نزنه ...ولی اگه هوسه ... والله یه دفعه بسه !!!! دیگه تکرار نشه ....




تازه میتونین ما بین پره هاش هم از مواد خوراکی دیگه هم جا بدین و تزیین ابتکاری خلق کنین .



لینک انواع دورچین ها و اردور و پوره در تالار گفتمان سفره خونه :

http://forum.sofrehkhune.com/forum111/


لینک انواع دورچین ها و اردور و پوره در پرتال سفره خونه :



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر