۱۳۸۹ آبان ۱۳, پنجشنبه

دسر پنه شکلاتی با کارامل و تافی و خامه



این پاستا پنه شکلاتی رودر ایران پارسیلا تولید کرده .


مواد لازم :

پاستا شکلاتی یک بسته 500 گرمی

آبجوش

کره اب شده چند ق س

شکر نصف پیمانه

پنیر خامه ای ¼ پیمانه

وانیل شکر یک ق چ

خامه فرم گرفته

آناناس حلقه یا خرد شده یا کمپوت

برای تزیین :

کارامل ¼ پیمانه

تافی شیری ¼ پیمانه

خامه فرم گرفته

شکلات سفید رنده شده کمی ( در صورت تمایل )

طرز تهیه :

آب رو با کمی روغن و شکر بجوش بیارین وپاستا رو داخلش بریزین .وقتی نرم شد داخلش وانیل رو اضافه کنین . کمی که جوشید آبکش کنین .


حالا پاستا ها رو با کمی کره ذوب شده آغشته کنین .لایه به لایه بین پنه های شکلاتی از پنیر خامه ای بریزین و بذارین داخل ماکرویو تا 2 دقیقه بمونه و پنیرهاش نرم بشه . بعد بذارین خنک بشه . هنگام سرو .روی دسر رو با خامه فرم گرفته و کارامل وتافی شیری و آناناس حلقه و پودر نارگیل و پودر نسکافه یا پودر شکلات رنده شده , تزیین کنین .

طرز تهیه تافی شیری یا باتر اسکاچ :

http://www.sofrehkhune.ir/food/1158/

طرز تهیه کارامل :

http://forum.sofrehkhune.com/forum345/thread1945.html




لینک انواع دسرها و شیرینی ها در تالار گفتمان سفره خونه :

http://forum.sofrehkhune.com/forum59/


لینک انواع دسرها و شیرینی ها در پرتال سفره خونه :

http://www.sofrehkhune.ir/foods/291/1/


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر