۱۳۸۸ مرداد ۸, پنجشنبه

لواشک میوه و سوشی لواشک ایده ای جالب برای کودکان



تابستون فصل وفور میوه جاته . یکی از روش های نگهداری میوه جات در گذشته ها تهیه لواشک بود . که همیشه یکی ازخوراکی ها و تنقلات مورد علاقه بزرگ و کوچیک بشمار میرفته . خیلی هم تهیه اون آسونه .

میوه های فصل مانند گلابی و سیب و آلو و هلو و آلبالو و زرشک وتوت فرنگی و شاتوت و حتی گوجه فرنگی و کیوی و .... و مخلوط از چند میوه رو بشویین و پاکسازی کنین . دم و دمبرگ اونها رو بگیرین و با کمی آب توی قابلمه بریزین و بپزین ..

من برای خوشرنگ شدن لواشک آلو از آلوهای سرخ و یا کمی آلبالو هم استفاده میکنم . برای اینکه طعمش ترش تر بشه از میوه های ترش ( بدون شکر ) استفاده میکنم . پس از پختن میوه ها و له کردن شون - اونها رو از صافی ریزی رد کنین تا کاملا شیره اش گرفته بشه .
کف سینی تون نایلون پهن کنین و عصاره میوه روکه سرد شده روی نایلون بریزین و در جایی که خاک و پرز و مو نگیره قرار بدین تا خشک بشه . لواشک شما یکی دو روز دیگه آماده است .

بدون نایلون هم میشه روی سینی پهن کرد ولی باید کف سینی چرب بشه که البته استفاده از نایلون ارجحیت داره .

به همین صورت با نایلون رول کنین ودر جای خنک نگهداری کنین . و موقع مصرف نایلون رو جدا کنین .



لواشک توت فرنگی

در این تصاویرزیر ایده تهیه لواشک رنگی ( به کمک رنگ ها مجاز خوراکی ) و رول و رولت تنقلات با لواشک ارائه شده .




سوشی لواشک هم یکی دیگه از این ایده هاست ! برای جشن تولد فرزندان دلبندتون ... هرچی که هست - اگه خوراکی ها طبیعی باشن از غلات فرآوری شده ای نظیر پفک ( نمکین ! : شور ) که بهتره ....!

اینهم انواع سوشی لواشک در اشکال گوناگون با رنگ های متنوع




داخل این لواشک ها با سرآل ها ( غلات ) و مغزها و کشمش و قیسی خرد شده و پاستیل وآبنبات ژله ای و مواد ژلاتینی , پوره میوه جات و میوه جات خرد شده آغشته به شربت غلیظ و حرده کیک و خرده شیرینی ها و بیسکویت ها پر شده .
نکته : ( مامانای مهربون ...لطفا به بچه ها شیرینی زیاد ندین ! )



لینک آموزش انواع دسرهای سنتی در تالار گفتمان سفره خونه :

http://forum.sofrehkhune.com/forum81/


لینک آموزش شیرینی ها درآموزشگاه شیرینی و دسر

در تالار گفتمان سفره خونه :

http://forum.sofrehkhune.com/forum59/


پرتال وانواع شیرینی و دسرسفره خونه :

http://www.sofrehkhune.ir

۵ نظر:

  1. وایییییی
    شبنم جون مرسی عزیزم
    یعنی طرز تهیه لواشک اینقده راحت بود و من خیال میکردم شاخ غول شکستنه؟؟!! :O:O:O

    مرسی عزیزم بابت آموزش

    لبخند- لیلا

    پاسخحذف
  2. سلام شبنم جون
    من تازه رسیدم و نمیذونم که چه اتغاقاتی توی سایت اقناده لظفا" منو بیخیر نزار
    قربونت برم

    پاسخحذف
  3. وای خدا اینها محشر هستند شبنم جون..نتنها واسه بچه‌ها بلکه واسه بزرگسالان !!!!...ما که لواشک داشته باشیم منو همسری دعوامون میشه سر خوردنش...بعد هر کسی‌ سهم خودش رو قایم میکنه چون اگه دیر بجنبی جا تره و لواشک نیست.:)))..چقدر با سلیقه دست گلت درد نکنه

    پاسخحذف
  4. وای دهنم آب افتاد دلم به تاپ تاپ افتاد .....
    یادش به خیر کوچولو بودم مامانم لواشک میپخت جیغ جیغ میکردم بذاره منم اون مایع پخته لواشکو توی آبکش چنگ بزنم که عصاره میوه جدا بشه ... هی میگفت بچه داغه ... برا دستت تو داغه میسوزی ... ولی من همچنان جیغ جیغ میکردم !

    پاسخحذف
  5. سلام عزیزان

    شهلا جان خیر مقدم گلم .. رسیدنت به خیر . خوش اومدی. ممنون که بهم خبر دادی عزیزدلم .انشاالله به زودی توی سایت سفره خونه دور هم جمع میشیم . یه سایت برای دوستداران آشپزی و هنر . یه محفل گرم و صمیمی . با یه شاخه گل برات پیام دادم توی خونه مجازیت .

    سارا بتی جون به کسی نگی ها ! ...بین خودمون باشه .. منم مشتری پر و پا قرصشم !!!!!! آخ که ترش هم باشه !!!!

    لیلا جون خیلی آسونه ... هرچی دستت اومد بریز توش تا بجوشه ...مخصوصا از اون " نمیدونم چی چی Berry های " رنگارنگ اونجا ! .. ولی بعد صافش کن .
    ولی تازه اگه " شاخ غول " هم باشه " ما " با هم میشکونیمش !!!

    نوش جون همه تون .ممنون از کامنتها . سلامت باشین .

    پاسخحذف