۱۳۸۸ تیر ۹, سه‌شنبه

تارت و مینی تارت گوشت و انگور یاقوتی



تارت و مینی تارت گوشت

مواد لازم :
آرد سه چهارم پیمانه
پودر نشاسته سه چهارم پیمانه
شیر نصف پیمانه
پنیر 100 گرم
4 عدد تخم مرغ
کره 50 گرم
پوست یک عدد پرتقال ( رنده ریز ) و آب یک عدد پرتقال و کمی آبلیمو ترش
گردو نصف پیمانه
کشمش نصف پیمانه
انگور یاقوتی نصف پیمانه
پیاز داغ و مغز تخمه و خلال بادام و خلال پسته برای روی تارت
نمک و فلفل
گوشت چرخ کرده و سرخ کرده همراه با پیاز داغ فراوان و هویج رنده شده وکمی ادویه و دارچین و رب گوجه فرنگی


طرز تهیه :

گوشت چرخ کرده رو به صورت مایه ماکارونی همراه با هویج رنده شده و کمی رب گوجه تهیه کنین .
پودر نشاسته را با شیر مخلوط کنین . تخم مرغ ها و کره و پنیر را در دستگاه مخلوط کنین و آرد و مخلوط شیر و نشاسته را هم بیافزایین . سپس قالب تارت رو چرب کرده وبعد گردوو پوست پرتقال را به مواد اضافه کنین .


حالا فر را با حد اکثر درجه روشن کرده و تمام مواد را داخل قالب دلخواه ( یا قالب مافین و یا قالب گرد مخصوص تارت ) ریخته و بعد با انواع مغزها و پیازداغ و باقی کشمش و انگور یاقوتی و کنجد ( در صورت تمایل ) تزیین کنین .
قالب ها رو داخل فر روی پنجره وسط بذارین و حرارت فر رو کم کنین و روی 200 درجه سانتیگران تنظیم کنین و حدود 30 دقیقه الی 40 دقیقه کافیه .


به هرحال با یک سیخ چوبی میتونین امتحان کنین .
این تارت عصرانه یا شام سبکی است .


لینک انواع خوراکهای تالارگفتمان سفره خونه :

http://forum.sofrehkhune.com/forum379/


لینک انواع خوراک های پرتال سفره خونه :

۴ نظر:

  1. سلام شبنم جان
    مثل هميشه عالي بود من هر روز به سايت شما سر مي زنم
    شبنم جان من پاي گوشت درست كردم ولي پاي از قالب در نمي اومد به نظرت علتش چي هست ؟

    پاسخحذف
  2. سلام دوست ناشناس عزیز
    به نظرم باید قالبت نچسب باشه و یا کمی چربش کنی و بهش آرد بپاشی ..مثل هنگام پخت کیک ... بعد موقعی که از قالب درش میاری نه خیلی داغ باشه و نه کاملا سرد باشه .قالب های نچسب دو تکه از کمربازشو خیلی مناسب هستن .

    موفق باشی ...

    پاسخحذف
  3. شبنم حون مثل همیشه عالیه عالی

    پاسخحذف
  4. سلم ناردونه جون ...تشکر از کامنت ... این یکی به یاد غذاهای دستپخت مادر بود گلم ...ممنون

    پاسخحذف