۱۳۸۷ اسفند ۲۷, سه‌شنبه

میرزا قاسمی خورش شمالی



مواد لازم برای 4 نفر :

بادنجان یک کیلو
گوجه فرنگی چند عدد خرد شده ( اگه دوست دارین میتونین گوجه ها رو چند دقیقه توی آب جوش بذارین و بعد پوست اونها رو بکنبن .)
رب گوجه فرنگی دو ق غ
تخم مرغ ( مرغانه ) 2 تا 4 عدد
نمک و فلفل
زردچوبه کمی
پیاز داغ در صورت تمایل
روغن یک الی دو ق غ

نکته :
پیاز داغ باعث خوشمزگی همه غذاها میشه . حتی غذاهایی که طبق سنت و یا عادت پیاز داغ اضافه نمیشه .

طرز تهیه :

بادنجانها رو بشورین . دور کلاهکش رو ببرین و بردارین و شکمش رو چاک بدین . بعد روی آتش منقل یا در گریل و یا روی شعله پخش کن روی اجاق گاز کباب کنین .

بذارین کمی سرد بشه و بعد پوستش رو بردارین .زیر شیر آب میشه راحت تر تمیزش کرد .


سپس له کنین یا با کارد به تکه های خیلی کوچیک خرد کنین . سیر رو توی قابلمه با کمی روغن تفت بدین و زردچوبه بزنین و



بادنجانها رو اضافه کنین و با هم تفت بدین . بعد گوجه فرنگی و رب گوجه ( واگه دوست دارین پیاز داغ ) رو اضافه کنین . در انتها نمک و فلفل بزنین و نصف پیمانه آب بریزین تا بادنجانها با بخارروی شعله ملایم بپزه .


نیمساعت بعد تخم مرغ ها رو بشکنین ... و در قابلمه رو بذارین تا زرده ها سفت بشه . بعد توی ظرف بکشین و سرو کنین .


نکته :
همیشه تخم مرغ ها رو یکی یکی توی یک لیوان بشکنین و از سالم بودن اون مطمئن بشین و یکی یکی به غذا اضافه کنین . در این صورت اگه یکی از تخم مرغها مشکل داشت دیگه باقی تخم مرغها رو دور نمی ریزین . تعداد تخم مرغ به تمایل شما بستگی داره .

نکته :
زرده شل و نپخته ناقل احتمالی بیماری سالمونلاست .


نکته :این خورش رو هم با نون و هم با پلو میشه صرف کرد ... و خیلی سریع و زود آماده میشه .

لینک انواع خورش ها و قلیه ها در تالارگفتمان سفره خونه

http://forum.sofrehkhune.com/forum97/


لینک انواع خورش ها در پرتال سفره خونه

http://www.sofrehkhune.ir/foods/294/1

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر