۱۳۸۷ اسفند ۲۳, جمعه

خورش قیمه به



مواد لازم برای 6 نفر الی 8 نفر

سه عدد به متوسط
یک پیمانه لیه
رب گوجه فرنگی یک الی دو ق غ
زعفرون دم کرده
گوشت گوشفندی قیمه شده حدود 700 گرم
پیاز داغ
ادویه مخلوط یک قاشق چ
شکر 3 قاشق غ
کمی آبلیمو ترش یا نارنج ( یا آبغوره )


طرز تهیه :
به ها رو بشورین و خرد کتین .... چون به زود می پزه و له میشه بهتره خیلی کوچیک خرد نشه . ( میتونین به ها رو پوست هم بگیرین ولی اگه پوست شون لطیفه نیازی نیست )

لپه ها رو از شب قبل خیس کنین .
پیاز ها رو توی روغن بریزین و کمی تفت بدین وبعد گوشت ها رو هم در توش بریزین و با پیازها تفت بدین .رب گوجه رو اضافه کنین تا باهم تفت بخورن .در این صورت غذا تون خوش رنگ تر میشه . سپس با کمی آب بذارین بپزه .به های خرد شده رو با کمی روغن جداگانه تفت بدین ودر صورت تمایل کمی زعفرون بهش بزنین که خوشرنگ بشه .




سپس از داخل روغن در بیارین و کنار بذارین . بعد توی همون روغن لپه ها رو تقریبا 7 الی 8 دقیقه تفت بدین وبعد یک لیوان آب اضافه کنین و بذارین نیم ساعت روی شعله کم بپزه . حالا به ها رو اضافه کنین تا باهم بپزن .

و یکربع الی نیم ساعت بعد گوشتی که پخته شده رو به همراه نمک و فلفل و کمی ادویه و چاشنی ترش ( آبلیمو یا آب نارنج ) و شکر اضافه کنین و مجددا بذارین تا آبگوشت و چاشنی به خورد لپه و به ها بره و همراه هم یک ربع دیگه آروم بجوشن . موقع کشیدن خورش توی ظرف خیلی آبدار نباشه و خشک هم نباشه .

نکته :
این خورش لیمو عمانی لازم نداره .... میتونین روی خورش رو با گوجه فرنگی یا فلفل رنگی نگینی تزیین کنین .

نکته :
این خورش رو با سیب فرانسوی ( سبز ) و لبنانی ( زرد ) هم میشه تهیه کرد . فقط مراقب باشین له نشن - چون سیب زودتر می پزه. اگه عمری باقی بود ...انشاالله با سیب هم براتون تهیه میکنم و تصویرش رو میذارم .

لینک انواع خورش ها و قلیه ها در تالارگفتمان سفره خونه

http://forum.sofrehkhune.com/forum97/


لینک انواع خورش ها در پرتال سفره خونه

http://www.sofrehkhune.ir/foods/294/1

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر