۱۳۸۷ اسفند ۸, پنجشنبه

ترشی زیتون و قارچ با پوره گوجه فرنگی



یک نوع ترشی آسان و فوری و خیلی خوشمزه و خوشرنگ و قیافه

چون تعطیلات در پیش داریم و در واقع فصل میهمانی هاست ... به اردوورها و ترشی های راحت و سریع التحضیر کمی بیشتر پرداختم ....! ..

مواد لازم :
موسیرخشک یک سوم پیمانه ( دو روز خیس کنین و در این فاصله آب اون رو عوض کنین .وقتی که نرم شدن اونها رو خرد کنین )
زیتون بدون هسته دو پیمانه
( فرقی نداره ریز یا درشت - حلقه ای خرد کنین . من از قبل کمی زیتون با پودر نعنا خشک شده توی سرکه سیب داشتم ..برای همین هم داخل ترشی دانه های نعنا هم به چشم میخوره .)
پیاز کوچک یکعدد خرد شده
فلفل دلمه قرمز یکعدد خرد شده
رب گوجه فرنگی دو قاشق غ پر ... و یا در فصل فراوانی گوجه فرنگی سرخ و خوشرنگ دوالی 3 کیلو پوره گوجه

( اگه دوست دارین رنگش قرمز تر بشه مقدار رب و گوجه رو بیشتر کنین ...)
سرکه سیب دو پیمانه
قارچ یک بسته کوچک ( شسته و خرد شده )
روغن زیتون یک پیمانه
گرد فلفل قرمز دو قاشق ( به ادنازه ای که به خوردن تندی تمایل دارین )
نمک کمی
سیر 4 الی 5 حبه خردشده

زنجبیل تازه دو الی سه بوته ( خرد و ورقه شده )
اگه دوست دارین به دلخواه میتونین یک ق چ از گرد گلپر و گرد غوره و ادویه جات دیگه هم بهش اضافه کنین .

طرز تهیه :
مواد رو خرد کرده و داخل ظرفی بریزین و روش نمک و سرکه سیب و روغن رو بریزین و تندی اون رو اندازه کنین وسرشیشه خالی نباشه .... اگه خالی بود سرکه سیب و روغن زیتون روش بریزین . ترشی تون تا دو روز حاضره .... بهتره توی یخچال نگهداری بشه ....


۱ نظر:

  1. سلام شبنم جون الهام هستم واقعا سایتتون عالیه و مثل همیشه چیزهای جدید دارید.
    ممنون و خسته نباشید.
    فقط یه در خواست داشتم ازتون اگه امکان داره اهنگتون را با مدیا بذارید که امکان قطع و وصلش باشه من این طوری کلی از اینترنم میره.

    پاسخحذف