۱۳۸۷ بهمن ۲۸, دوشنبه

سینی اردوورهای رنگارنگ





اینها شیرینی نیستن ...! اشتباه نکنید !!


مواد لازم :
یک بسته نان تست چهارگوش ( این مقدار نان تست برای این 10 تا ساندویچ قالبی درشت و 25 عدد توپک )
سس مایونز چند قاشق ( بستگی به تمایل شما داره و میتونین ازش فاکتور بگیرین ! )
پنیر خامه ای یک بسته
ماست خامه ای چند قاشق ( میتونین از ماست ساده هم استفاده کنین ولی ... دیگه مزه اش پای خودتونه ...! معلومه که هرچی چرب تر بشه خوشمزه تره !! ماست برای اینه که مواد تون سفت نباشه ... نباید هم ماست زیاد باشه که موادتون خیلی شل بشه .)
مرغ پخته و ریش شده حدود ا نصف سینه
خیارشور 300 گرم ( موادش رو میتونین کم و زیاد کنین .من خیارشور کمتری ریختم )

گردوخرد شده یک سوم پیمانه
کالباس خرد شده در صورت تمایل 150 گرم ریز خرد شود ...


( از این مواد بالا برای تهیه سالاد استفاده میکنیم که قسمتی لای نانها قرار میگیره و قسمتی دیگه با خرده نون مخلوط میشه و توپک تهیه میشه )

قالبهای متفاوت بزرگ یا کوچک به دلخواه
کمی خرده چیپس برای غلتاندن توپ ها
کاغذ مخصوص ( کپسول ) ساده یا رنگی کوچک و بزرگ برای زیر توپها و اردورهای درشت .

سبزیجات دلخواه خرد شده ( گشنیز و جعفری و پیازچه ونعنا و .... ) هم برای داخل مواد و هم تزیین
هویج رنده شده و زیتون و فلفل دلمه ای های رنگی برای تزیین

طرز تهیه :

دور قهوه ای رنگ و سفت نانها روجدا کرده و دور میریزیم .و بعد وسط شون رو قالب میزنیم . و کناره های رو نگه میداریم ... مه مواد سالاد رو با هم مخلوط میکنیم . در صورت تمایل میتونید از ماست و پنیر معمولی و بدون سس استفاده کنین . نمکش رو میچشیم و دو قسمت میکنیم .


یک قسمت مواد رو داخل نانهای قالب زده میذاریم . یعنی یک تکه رو و یک تکه زیر میذاریم مثل ساندویچ کوچولو (و قسمت دیگه مواد رو با باقی نان ها که ریز خرد میکنیم - مخلوط میکنیم تا ازش توپ های کوچولو بسازیم .)



تا زمانیکه نانها رو آماده میکنیم سعی میکنیم خشک نشن . سینی رو دم دست داخل نایلون نگهداری میکنیم .



مواد رو لای دو تکه از نونهای قالب زده ریخته و صاف میکنیم و دور و روی آنها رو نیز با مواد و ماست و پنیر خامه ای و سس میپوشانیم ( بهتره که فقط با ماست و سس وپنیر خامه ای دور و لبه نونها رو بپوشانیم . ولی اگه از مواد اضافی آمده اشکالی نداره که برای اینکار استفاده کنین .البته کمی سخت تره چون مواد گردو و مرغ و ..... غلظت بهش میده و سخت روی لبه های نونها میشینه ) .

در واقع هر تکه از دو قسمت نون یک شکل تشکیل میشه . حالا از هویج خرد شده و کالباس و سبزی و زیتون و فلفل دلمه ای رنگی برای تزیین روش استفاده میکنیم . زیرش کاغذ مخصوص میذاریم و توی ظرف می چینیم و در یخچال قرار میدیم تا خودش رو بگیره . این اردور رو میتونین یکشب قبل درست کنین و برای مهمونی تون توی یخچال نگهداری کنین .

خرده های بدون شکل نانها رو که بعد از قالب زدن باقی مونده - ریز ریز خرد میکنیم و داخل باقی مواد مخلوط میکنیم . مواد انسجام بیشتری میگیره .

وبا دست قلقلی میکنیم و ازشون توپ های کوچولو میسازیم و بعد توی خرده چیپس یا سبزی خرد شده میغلتانیم . و بعد زیرشون کاغذ مخصوص میذاریم .من خلال چیپس رو کوبیدم و از گشنیز و جعفری خرد شده - استفاده کردم .


میتونین از هویج و خیار شور رنده شده هم استفاده کنین .مهم اینه که باعث میشه روی مواد قشری ایجاد کنه تا مواد قلقلی ها به کاغذ نچسبه !

نکته :

یادتون باشه که مواد این اردور ریزها رو می تونین یک روز قبل آماده کنین ولی چند ساعت قبل از مهمونی قلقلی کنین چون خرده چیپس هایی که رو شون پاشیدین - نم می کشن !

بعد روشون رو با هویج رنده شده و سبزی و فلفل و زیتون خرد شده و .... تزیین میکنیم .همه رو داخل ظرف میچینیم . تو یخچال میذاریم تا خودش رو بگیره . بعد میتونیم توی یک سینی یا دیس مناسب سرو کنیم .


لینک انواع اردور و سالاد در تالار گفتمان سفره خونه :

http://forum.sofrehkhune.com/forum111

لینک انواع اردور وسالاد ها در پرتال سفره خونه :

http://www.sofrehkhune.ir/foods/299/1/


۱۱ نظر:

  1. سلام شبنم جون وبلاگ فوق العاده زيبايي دارين من هر روز به وبلاگتون سر مي زنم و از تجربيات زيباي شما استفاده مي كنم.
    اين توپك ها و ستاره هاي خوشمزه هم كه عاااااالي هستن
    اميدورام هميشه موفق و سلامت باشين

    پاسخحذف
  2. شبنم جون دستتون درد نكنه، مثل هميشه عالى و خيلى هنر مندانه

    پاسخحذف
  3. من نمیتونم عکسها را مشاهده کنم . لطفا راهنمایی کنید.

    پاسخحذف
  4. سلام سوگل و شهره عزیزم
    ممنون از ابراز نظرتون...و از اینکه بهم دلگرمی میدین ... و دوست ناشناس در مورد عکسها گفتی برات کمی بالاتر نوشتم ... کمی تامل کنی تا ببینم چه پیش میاد ... انشاالله این هم بحرانیست که به زودی ! رفع میشه !! از توجه تون ممنونم ...

    پاسخحذف
  5. شبنم خانم سلام من از مطالب شما در سایت اشپز انلاین استفاده میکردم و حالا هم ازاین جاو اردور قبلی رو هم درست کردم وخوشمزه بود به شما و خانواده گرامیتان بخاطر کدبانوگری شما تبریک میگویم یک سوال برای روی این اردورها از پنیرخامه ای و ماست خالی استفاده کرده اید یا همان مواد داخل نانها با تشکر

    پاسخحذف
  6. سلام شبنم جون
    واقعا خوشحالم وبلا گی درست کردی تا بقیه از تجربیات خوبت استفاده کنن واقعا بهت تبریک میگم بخاطر اینهمه هنرمندی و کدبانوییییییییییییییی خیلی دوست دارم مثله شما میتونستم باشم

    پاسخحذف
  7. سلام شبنم جون
    واقعا گل کاشتین! عجب اردور توپیه!!! من ناپلئونی پنیر رو هم درست کردم و خیلی عالی شد. واقعا من مدیون شما هستم تو هنر آشپزی ;)
    میخواستم بدونم منظورتون از 1 بسته ماست خامه ای چقدره؟ ماست چند کیلوئی؟؟؟ شما از چه مارکی استفاده کردین؟؟؟

    پاسخحذف
  8. سلام نازنین جون
    ممنونم عزیزم ... از محبتت ...و تشکر که یادآوری کردی ..!
    من شرمنده ام راستش اونروز که این دستور رو مینوشتم از جای دیگه ای عکسها رو آپلود کردم .. سیستم کار نمیکرد ...خیلی سرم شلوغ بود و اشتباه کردم... :
    ماست خامه ای فقط چند قاشق هستش ...نه یک بسته !!.. اونقدری که موادتون سفت نباشه ... اگه زیاد ماست خامه ای بزنین شل میشه ... کاله و یا دامداران پر چرب گزینه های خوبی اند ...
    موفق باشی ...

    پاسخحذف
  9. سلام شبنم جون
    دسستتون درد نکنه..باز هم یه چیزه جالبو حتما خوشمزه.چند وقتی دلم میخواد از غذاهای شما بپزم ولی متاسفانه وقت نمیشه.ولی حتما این کارو می کنم.یه چیزی تو دلم مونده بود که خودم باید بهتون میگفتم..من مطالب شمارو از اشپز انلاین می خونم..واقعا حرف ندارن.خیلی جذاب می نویسین.من امروز 4 ساعت داشتم میخوندم بدونه اینکه گذره زمانو حس کنم.نوشته هاتونو میشه لمس کرد میشه حس کرد.خاطراتتون هم واقعا با حال بود..منهم زود اشپز شدم چون مامانم کار میکرد.خرابکاریم زیاد کردم.اون یه لقمه عشقم حرف نداشت.مرسی از شما.فکر می کنم با خوندنه مطالبتو کلی چیز یا گرفتم...ببخشید انقدر پر حرفی کردم.شاد باشید....

    پاسخحذف
  10. بنفشه جون ممنونم عزیزم
    ازاینکه وقت گذاشتی و اونها رو خوندی ... و از اینکه محبت داری و نظر میدی ...خوشجالم که حرفهام به درد کسی میخوره .
    ورودت رو به ترم جدید تبریک میگم ....موفقیت ات رو آرزو دارم .

    پاسخحذف
  11. سلام شبنم جون من شيدا هستم (آشپزآنلاين) خيلي دلم براتون تنگ شده شما چقدر هنرمندين عالي بود همه قسمت هاي وبلاگتون فوق العاده اس ممنونم بي صبرانه منتظر سايتتون هستم

    پاسخحذف