۱۳۸۷ بهمن ۱۰, پنجشنبه

رشته پلو




رشته پلو یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه و اصیل ایرانیست که در اعیاد و مهمانیها تهیه میشده . این رشته پلویی تفت داده یا بو داده است و رنگش قهوه ایه . نازکتر از رشته آشه . هرچه رشته پلو نازک تر باشه مرغوب تره و رنجش قشنگ تر میشه و معمولا با قیمه و قورمه سبزی درست میکنن .


برای تهیه این غذا برای 6 نفر یک پیمانه برنج و حدودا 200 گرم رشته لازم داریم البته میتونین بیشتر هم بریزین مثلا 250 گرم ... رشته ها کمی بلندن بهتره اونها رو دو نصف کنین ...نه بیشتر... چون موقع جوشاندن و آبکش کردن هم خودشون کمی خرد میشن . و درست 5 دقیقه مونده به آبکش کردن برنج توی آب جوشان اون بریزین .... بعدا در حین دم کشیدن کامل می پزه و نرم ترمیشه ...


رشته پلو رو آذریها معمولا با خورش قیمه و یا قورمه سبزی سرو میکنن ...




مشاهده لینک آموزش انواع ته چین و پلو و چلوها

در پرتال سفره خونه :

http://www.sofrehkhune.ir/foods/288/1/


مشاهده لینک انواع پلو و چلو و پلو مخلوط

در تالار گفتمان سفره خونه :

https://forum.sofrehkhune.com/forum99/

۲ نظر:

  1. kheili bloge jalebi darin.vaghean heyfam oomad comment nazaram.dastetoon dard nakone.ali tozih dadin.mamnoonam

    پاسخحذف
  2. تو چندتا بلاگ رشته پلو دیدیم ولی این از همه بهتر بود فردا سر میز افطارم درست میکنم ممنون ازشما.

    پاسخحذف