برای تهیه این غذا برای 6 نفر یک پیمانه برنج و حدودا 200 گرم رشته لازم داریم البته میتونین بیشتر هم بریزین مثلا 250 گرم ... رشته ها کمی بلندن بهتره اونها رو دو نصف کنین ...نه بیشتر... چون موقع جوشاندن و آبکش کردن هم خودشون کمی خرد میشن . و درست 5 دقیقه مونده به آبکش کردن برنج توی آب جوشان اون بریزین .... بعدا در حین دم کشیدن کامل می پزه و نرم ترمیشه ...
رشته پلو رو آذریها معمولا با خورش قیمه و یا قورمه سبزی سرو میکنن ...
مشاهده لینک آموزش انواع ته چین و پلو و چلوها
در پرتال سفره خونه :
http://www.sofrehkhune.ir/foods/288/1/
مشاهده لینک انواع پلو و چلو و پلو مخلوط
در تالار گفتمان سفره خونه :
https://forum.sofrehkhune.com/forum99/
kheili bloge jalebi darin.vaghean heyfam oomad comment nazaram.dastetoon dard nakone.ali tozih dadin.mamnoonam
پاسخحذفتو چندتا بلاگ رشته پلو دیدیم ولی این از همه بهتر بود فردا سر میز افطارم درست میکنم ممنون ازشما.
پاسخحذف