۱۳۸۷ دی ۳۰, دوشنبه

قلیه ماهی



مواد لازم:
ماهی حدود 2 کیلوگرم بدون تیغ و استخوان مثل فیله ماهی شیریا شوریده و ...

پیاز داغ
گشنیز و کمی شنبلیله حدود 1 کیلوگرم
زردچوبه و ادویه گرام ماسالا 2 قاشق مرباخوری
سیر چند حبه
تمبر هندی نصف بسته ( بدون نمک ) اگر در دسترس نیست میتوان از آب نارنج استفاده کرد
روغن کمی

طرز تهیه:
سبزی را پس از تمیز کردن - شسته و ریز خرد می کنیم. پیاز خرد کرده را با روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود. سیر را می کوبیم و در آن می ریزیم. سبزی را نیز به آن اضافه کرده ، می گذاریم آب آن تبخیر و کمی سرخ شود.
فیله ماهی را تکه تکه کرده با کمی آب و ادویه و زردچوبه می گذاریم داخل سبزی در حرارت ملایم بپزد . تمبر هندی را در 2/1 لیوان آب جوش خیس می کنیم و عصاره آن را می گیریم و آن را به سبزی و ماهی ها اضافه می کنیم تا خورش آهسته بجوشد و جا بیفتد. در اواخر طبخ ترشی و نمک آن را اندازه می کنیم.



نکته : به جاي ماهي ميتوانيد از فيله مرغ يا ران و ساق مرغ يا سينه مرغ به دلخواه استفاده كنيد و آنرا كمي تفت دهيد و بعد داخل قليه ( قلیه مرغ ) بريزيد .

در صورت تمایل از کنسرو تن ماهی هم میتوان استفاده کرد .

لینک انواع خورش ها و قلیه ها در تالارگفتمان سفره خونه

http://forum.sofrehkhune.com/forum97/


لینک انواع خورش ها در پرتال سفره خونه

http://www.sofrehkhune.ir/foods/294/1


ماهی و میگو و انواع غذاهای دریایی در سفره خونه :

http://forum.sofrehkhune.com/forum317/



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر