از تفت دادن پیاز و فلفل سبز و کدو با پوست و ... شروع میشه و به تفت دادن فیله مرغ منتهی میشه !
هنگام جوشاندن ماکارونی - داخل آب جوش علاوه بر ماکارونی روغن و نمک - زردچوبه هم میریزیم تا خوشرنگ بشه بعد از اینکه پخت - آبکش می کنیم و بعد روش کمی آب سرد می گیریم که نشاسته و نمک اضافیش بره .
فیله مرغ رو همراه با کمی زعفرون و سس سویا و سرکه و نمک تفت میدیم تا خوشمزه تر بشه و درش رو میذاریم تا با بخار پخته بشه . مرغها زود می پزن .
حالا از این به بعدش به طریقه ایرانی - ماکارونی و تمام سبزیجات رو دم میکنیم . روش کمی سرکه هم میریزیم.
من سبزیجات این غذا رو بعد از تفت دادن نمی پزم , فقط همراه ماکارونی چند دقیقه حدود 15 دقیقه دم میکنم . سبزیجات رو نباید خیلی پخت و مثل غذاهای چینی باید کمی زیر دندون ترد باشن و ضمنا اونی که ته مرغها می بینین ... روغن نیست . سرکه سیب و کمی سس سویا و آبی است که از تفت دادن مرغها ترشح کرده که برای بخار پز شدن مرغها استفاده میشه . روغن خیلی خیلی کم ریختم . من در حین طبخ غذا بسیار کم روغن استفاده میکنم ... و..... با سس سویا و کمی سرکه سرو می کنیم .
لینک آموزش غذاهای ملل مختلف و معرفی سرآشپز های معروف
در تالارهای گفتمان سفره خونه :
http://forum.sofrehkhune.com/forum217/
لینک آموزش غذاهای بین المللی در پرتال سفره خونه :
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر