یک بسته گوشت تو فریزر داشتم که از دنده و راسته گوسفند بود که با استخوان بریده و تکه شده بود برای مثلا کباب شاندیز . چند روز قبل هم پیاز و ماست هم زده بودم . هوا سرد بود و جرات بیرون رفتن , حوصله پختن کباب نبود !
توی زودپز ریختم و دو حبه سیر و کمی پیازداغ و رب گوجه فرنگی و فلفل سبز و ادویه جات و پوست لیوترش هم اضافه کردم . .. موقع سرو هم روش گشنیز خرد شده و نخود فرنگی و ذرت و ...هم ریختم کنارش , که جاتون خالی خیلی هم خوشمزه شد .
به هرحال ایده ای برای تهیه گوشت همراه با ماست و پیازه ...و در عین حال خیلی ساده ... !! البته طرز پخت سنتی برای چخت گوشت گوسفند است . این خوراک همونه که بهش میگن Lamb chop و این طرز تهیه سنتی اونه .
لینک آموزش غذاهای سنتی با گوشت و مرغ و ماهی و ....
در
تالار گفتمان سفره خونه :
http://forum.sofrehkhune.com/forum93/
لینک آموزش انواع خوراک ها در پرتال سفره خونه :
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر