نان کیک اشتولن یا استولن
christmsstollen
استولن یا اشتولن کیک و نان شیرینی کریسمس ادویه ای با کشمش
christmsstollen
این نان شیرینی که در واقع کیک محسوب میشه به هنگام کریسمس و روزهای سال نو در آلمان تهیه میشه که اصلش مربوط به شهر درسدن Dresden هستش که Striezel بهش گفته میشه .
شکل اون لاف loaf ماننده و داخلش از کشمش و رنده پوشت پرتقال و لیمو و خرد شده خشکباری مانند بادام و خرد شده قیصی و میوه های گلاسه و شکری شده و ادویه جاتی نظیر پودرهل و میخک و دارچین و سیروپ رام استفاده میکنن و معمولا کم شیرین درست کرده و روی کیک رو برای تزیین خاک قند میپاشن .مزه و عطر بخصوصی داره که همیشه آدم رو با دیدن و بوییدنش یاد کریسمس میندازه . البته میشه به هرشکلی تهیه اش کرد .
کیک فوق العاده خوش خوراکیه . خیلی معطره و همه دوستش دارن . خواهر خوانده کیک ایتالیایی خودمونه که مدیران گل مون زحمت ایجاد و ترجمه و تهیه اش رو کشیدن و قبلا اینجا گذاشتن :
http://forum.sofrehkhune.com/forum262/thread5649.html
استولن یا اشتولن کیک و نان شیرینی کریسمس ادویه ای با کشمش
اینهم نان کیک تهیه شده سحرگلی
با دستور نوع ایتالیایی این کیک :
http://forum.sofrehkhune.com/forum262/thread5649.html
سحرگلی و ساراشی عزیز و شهره گلم خیلی ممنونم
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر