آماندین در واقع نوعی تارت به شمار میره ولی به خاطر بادامی که داخلش داره بهش آماندین Amandine میگن .
مواد لازم :
کره 50 گرم یا کمی بیشتر ) به تمایل شما بستگی داره که چقدر چربی مصرف کنین )
شکر یک سوم پیمانه ( بستگی به تمایل شما به مصرف شکر مقدار متغییره )
پوست یکعدد پرتقال رنده شده
تخم مرغ 4 عدد ( سفیده ها و زرده ها از هم جدا بشن )
پنیر سفید 100 گرم
آب لیموترش یکقاشق
آب پرتقال یک سوم پیمانه یا چند قاشق شربت پرتقال ( من از چند قاشق سان کوئیک پرتقال استفاده کردم )
آرد یک چهارم پیمانه
پودر نشاسته 50 گرم
پودر بادام خام یا خلال بادام 50 گرم
سیب 2 عدد پوست گنده و نازک بریده بشه
زرشک کمی
آلبالو یک پیمانه بدون هسته و در صورت تمایل قبلا شکر پاشده بشه تا مزه ترشی کمتر باشه
طرز تهیه :
کره و پنیر را قطعه کنین و همراه با شکر و پوست رنده پرتقال و آبلیمو با همزن بزنین تا کرم لطیفی بدست بیاد .اکنون زرده ها را اضافه کرده و مخلوط کنین .
آرد و پودر نشاسته وخلال یا پودر بادام و سفیده ها رو همراه با آب پرتقال هم جدا بزنین و بعد با مواد قبلی خوب مخلوط کرده و هم بزنین .
فر رو با حداکثر روشن کنین و روی 200 درجه سانتیگراد قرار بدین .
سیب را برش نازک داده و کف ظرف تارت نچسب یا چرب شده بچینین و بعد البالو ها رو روش بریزین .
اکنون همه مواد مخلوط شده رو روی آلبالو ها بریزین و کمی زرشک و مغر تخمه و خلال پسته ( در صورت تمایل ) روش بپاشین و......
داخل فر روی پنجره وسط قرار بدین . مدت 30 دقیقه زمان لازمه .
چنانچه سی دقیقه گذشت ... قبل از خاموش کردن فر با یک سیخ چوبی امتحان کنین که کامل مغر پخت شده یا خیر ...
لازمه این امتحان هم در وسط و هم در کنار ظرف انجام بشه ...کناره ها زودتر خودش رو میگیره ...
نکته : برای اینکه قسمت وسط هم بپزه و مغز پخت بشه و دعین حال کناره ها هم نسوزه ..بهتره ظرف رو به بالاترین پنجره فر انتقال بدین .. در این حال چند دقیقه کافیه که مغزش هم بپزه . حرارت قسمت بالای فر باعث پختن وسط تارت میشه ولی کف و اطراف نمی سوزه .
به نظرم من آماندین برای دسر بعد از غذا بسیار مناسبه چون به دلیل مقدار آرد بسیار کمی که داره خیلی سنگین و حجیم نیست و چون میوه هم همراهش داره متنوع و تقریبا کامله و زیبا هم هست ...
شما میتونین بنا به سلیقه خودتون از انواع دیگه میوه ها مثل گلابی و به و گیلاس و جتی برش های پرتقال ... استفاده کنین .نوش جان
لینک انواع پای و تارت و تارتلت در تالار سفره خونه :
وای شبنم جون ..... خدا وکیلی عاااالی بودا ...... دستتون طلا ......
پاسخحذفمن اومدم بگم بیاین مشقامو خط بزنین ... اینو دیدم پشیمون شدم که ......
حالا بیاین قدمتون روی چشم . بیاین خرابکاریای منم ببینین . ( گلابتونم . انگاری نمیشه اسمم رو وارد کنم !)واسه پست قبل هم نتونستم کامنت بذارم