سه الی 4 تا تا سیب زمینی متوسط ( بستگی به بزرگی قابلمه تون داره ) رو بشورین و پوست گرفته و رنده درشت کنین .
بعد کمی روغن و نمک و کمی زعفرون دم شده بهش بزنین و
توی قابلمه روغن بریزین و داغ کنین و بعد سیب زمینی رنده شده رو کف قابلمه بریزین و صاف کنین و به دلخواه کمی پودر سیر یا موسیر و پیاز اضافه کنین ... بعد برنج رو روش بریزین و در مدت طولانی با شعله کم دم بذارین .موقع سرو میتونین مثل پیتزاسه گوش قاچ کنین .
نکته : یادتون هم باشه بلافاصله پس از خاموش کردن شعله و کشیدن برنج ته دیگ رو در نیارین ...کمی صبر کنین .... تا ته دیگ رو کامل و نچسبیده بشه از ته قابلمه بلند کرد .
لینک انواع ته دیگ ها در تالار گفتمان سفره خونه :
لینک انواع ته دیگ ها در پرتال سفره خونه :
http://www.sofrehkhune.ir/foods/288/1/
http://forum.sofrehkhune.com/forum100/
لینک انواع ته دیگ ها در پرتال سفره خونه :
http://www.sofrehkhune.ir/foods/288/1/
وای درد و داغم تازه شد
پاسخحذف2 با درست کردم هر دوبار چسبید به قابلمه هر چی خودمو کشتم کنده نشد
یه بار دیگه این مدلی درست می کنم ببینم چی میشه
ممنون خانومی
وای خیلی خوشمزه می شه .من که مشتری پروپاقرصش هستم
پاسخحذفسلام خانمي خوبي
پاسخحذفببين عزيز من ميخوام عضو سايت آشپزآنلاين شم شما رو از همون سايت پيدا كردم ممكنه كمكم كني آخه 2 ساله هرچي تلاش ميكنم نميشه
ممنونت ميشم
سلام شبنم جون. دست گلت درد نکنه. من خودم یه وقتهایی حاضرم همه اش ته دیگ بخورم و برنج اصلا نخورم. خیلی دوست دارم. این جوریشو ندیده بودم. حتماً باید امتحان کنم. بازم ممنون.
پاسخحذفسلام دوستان از نظرات تون ممنون ...
پاسخحذفسمیه جون برای سحر پیام ایمیل بفرست بهت حتما کمک میکنه ...
sahar.6464@yahoo.com
دیدم اون یکی نظرم ارسال شد ذوق زده شدم آخه من هرروز به وبلاگ شما سر می زنم نظر هم میدم اما نمیاد!
پاسخحذفسیب زمینی رو با پیاز و موسیر تا حالا امتحان نکرده بودم الحق که خیلی خوشمزه بود.
مرسي عزيزم از راهنماييت
پاسخحذف