مواد لازم :
روغن زیتون 1/2 پیمانه
یک ق غ سرکه سفید
3 ق غ عصاره لیموترش
1 تا دو حبه سیر رنده شده
نمک و فلفل قدری
طرز تهیه : مواد رو با هم در شیشه تمیزی مخلوط کنین و درش رو ببندید و هنگام مصرف خوب تکان دهید .این سس برای مخلوط کردن با سس ها دیگه هم مناسبه .معمولا بهتره هرهفته تازه اون رو تهیه کنین و بیش از یکهفته نگه ندارین .از این سس برای تهیه نان و سیر میتونین استفاده کنین .
روغن زیتون 1/2 پیمانه
یک ق غ سرکه سفید
3 ق غ عصاره لیموترش
1 تا دو حبه سیر رنده شده
نمک و فلفل قدری
طرز تهیه : مواد رو با هم در شیشه تمیزی مخلوط کنین و درش رو ببندید و هنگام مصرف خوب تکان دهید .این سس برای مخلوط کردن با سس ها دیگه هم مناسبه .معمولا بهتره هرهفته تازه اون رو تهیه کنین و بیش از یکهفته نگه ندارین .از این سس برای تهیه نان و سیر میتونین استفاده کنین .
مشاهده لینک آموزش انواع سس ها و چاشنی ها
در تالار گفتمان سفره خونه :
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر