مواد لازم برای 4 نفر:
400 گرم گوشت گوسفند
بادنجان قلمی 4 عدد
پیاز یکعدد
گوجه فرنگی یک الی 2عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق غ
فلفل سبز یک الی دو عدد
نمک و فلفل و ادویه مخلوط و کمی دارچین
غوره کمی
روغن
پیاز داغ عسلی کمی
آبلیمو ترش یا آبغوره برای چاشنی
طرز تهیه :
بادنجان ها رو پوست بکنین و در آب نمک خیس کنین تا تلخی اونها گرفته بشه . بعد آبکشی و خشک کنین و دو طرفش رو سرخ کنین .
گوشت رو با کمی روغن و پیاز تفت بدین و با آب بپزین . بعد از پختن گوشت ، بادنجانهای سرخ شده رو داخلش قرار بدین و رب گوجه فرنگی رو هم اضافه کنین ، تا بادنجان ها هم بپزه . و در انتها غوره و گوجه فرنگی ها رو هم بریزین تا جند جوش بزنه . موقع کشیدن خورش ابتدا چاشنی اون رو اضافه و بعد یا پیاز داغ عسلی تزیین و بعد سرو کنین .
طاعات و عبادات قبول حق ، التماس دعا
سلام و ارادت حضور شبنم عزیز
پاسخحذفخیلی ممنونم از آموزش این عذای عالی و خوش مزه
طاعات و عبادات تون قبول با شد
شبنم جون خسته نباشید
پاسخحذفراستش من برای ورود به سایت مشکل دارم یعنی اصلا نمیتونم وارد سایت بشم.
shantemis
خوشم میاد که همه رو باهم ساپورت میکنین .
پاسخحذفخیلی التماس دعا شبنم جون .
دوستتون دارم زییییاد
سلام شبنم جون
پاسخحذفطاعاتتون قبول
مرسی چه خورشتی شده
راستی من لینکتون کردم
به به چه خوشمزه!
پاسخحذفمرسی که دوباره یه سری زدی! دلمون تنگ شده بود!
salam man kheili be ashpazi alaghe daram hatman in ghaza ro mipazam va nazaramo migam
پاسخحذفسلام
پاسخحذفبا تشكر از دستور غذاي خوبتون ميشه بگيد اون فلفل سبزها چي شدند؟!؟!