۱۳۸۸ فروردین ۴, سه‌شنبه

بروشت میوه



میوه تازه و پوست کنده با سیخ چوبی
در زبان فرانسه هرخوراکی از گوشت ( البته به صورت کباب ) تا .... میوه خام..... که روی سیخ ارایه بشه بروشت نام داره .
Brochette که البته در زبان انگلیسی هرچند به معنی سیخ هست ولی برای اطلاق به نوعی خوراک ( بیشتر کباب ) که بر روی سیخ ارایه میشه رایج و مصطلح شده .


اینکار جالبی برای مهمونی های دسته جمعی وتولد بچه ها و یا دید و بازدید های ایام عیده .... توی مهمونی فرصت برای پوست کندن میوه کمه ... همه هلوی ( میوه !!! ) پوست کنده رو دوست دارن !! البته خیلی خوبه و نهایت محبت و بجا آوردن آداب پذیراییه که علاوه بر تعارف کردن میوه درسته - صاحبخونه تو مهمونیش زحمت پوست کندن میوه رو هم برای مهمان بکشه .... !! اینطوری از همه نوع میوه خورده میشه و هم تنوع و هم مساوات رعایت میشه !!! تازه به نظر من خیلی هم شیک و قشنگه ....


ضمنا میتونین این بروشت میوه رو همراه با آب میوه یا شربت و یا سس های مختلف ارایه بدین .
از انواع میوه جات مثل طالبی وخربزه و آناناس و هندوانه میتوان پایه ای طبیعی برای اونها تدارک دید .


در هرسیخ میتوان یک نوع میوه ردیف کرد تا اگه کسی از میوه های دیگه دوست نداره فقط میوه مورد علاقه اش رو بخوره !


اگه اهل رزیم نیستین ماست پرچرب خامه ای و یا خامه هم گزینه خوبیست !

مواد لازم :
برای سس یک پیمانه ماست غلیظ
نوک قاشق چا یخوری وانیل در صورت تمایل
دو قاشق شربت پرتقال غلیظ یا آلبالو و توت فرنگی برای تغییر رنگ و طعم ....
حتی از شربت و ( سان کوئیک ) ومربا و مارمالاد هم برای رقیق کردن و طعم و رنگ و مزه دار کردن ماست میتوان استفاده کرد .


از سس شکلات و پنیر خامه ای و یا عسل و شیره انگور هم برای سس بروشت میتوان بهره گرفت . ما موز رو با سمنو هم امتحان کردیم که جای شما خالی خوشمزه شد .
از ماست با پودر سبزیجات خشک و معطر نظیر زنجبیل و دارچین و گل سرخ و ... هم میشه استفاده کرد .

از هرکدام از میوه ها بسته به تعداد میهمانها یک الی دو تا و ...... پوست بگیرین و طوری خرد کنین که خیلی نازک نشه تا بتونین به سیخ چوبی بکشین .ضمنا خیلی هم ضخیم نباشه که زمخت به نظر بیاد .

بعد توی ظرف زیبایی سیخ ها رو طوری بچینین که بشه راحت از طرف دستگیره اون برداشت . هنگام سرو بهتره هرکسی خودش از سس مخصوص هم روش بریزه .

اگه دوست دارین خیلی رزیمی باشه ... به جای شربت از پوره میوه هایی نظیر کیوی و توت فرنگی و آلبالو وپرتقال و انبه برای افزودن داخل ماست کم چرب میتونین استفاده کنین .
برای تزیین از پوست میوه جات میتونین اشکالی درست کنین و به سیخ یا خلال دندان بکشید و اطراف ظرف بچینین .

برای مشاهده لینک مربوطه در سایت سفره خونه :
مشاهده لینک انواع شیرینی در تالار گفتمان :
منبع تصاویر متفرقه از گوگل Google.com

۲ نظر:

  1. سلام شبنم جون. سال نو مبارک. ایشالا در در پناه لطف خدا و در کنار خانواده سال خوبی داشه باشی.
    واقعا که با سلیقه ای. آفرین. لذت بردم.

    پاسخحذف
  2. سلام سورملیناجون ممنونم عزیزم
    منهم برای تو و خانواده ات سال خوب و خوشی رو آرزو میکنم ... موفق و تندرست باشی .

    پاسخحذف