میوه تازه و پوست کنده با سیخ چوبی
در زبان فرانسه هرخوراکی از گوشت ( البته به صورت کباب ) تا .... میوه خام..... که روی سیخ ارایه بشه بروشت نام داره .
Brochette که البته در زبان انگلیسی هرچند به معنی سیخ هست ولی برای اطلاق به نوعی خوراک ( بیشتر کباب ) که بر روی سیخ ارایه میشه رایج و مصطلح شده .
ضمنا میتونین این بروشت میوه رو همراه با آب میوه یا شربت و یا سس های مختلف ارایه بدین .
در هرسیخ میتوان یک نوع میوه ردیف کرد تا اگه کسی از میوه های دیگه دوست نداره فقط میوه مورد علاقه اش رو بخوره !
اگه اهل رزیم نیستین ماست پرچرب خامه ای و یا خامه هم گزینه خوبیست !
مواد لازم :
برای سس یک پیمانه ماست غلیظ
نوک قاشق چا یخوری وانیل در صورت تمایل
دو قاشق شربت پرتقال غلیظ یا آلبالو و توت فرنگی برای تغییر رنگ و طعم ....
حتی از شربت و ( سان کوئیک ) ومربا و مارمالاد هم برای رقیق کردن و طعم و رنگ و مزه دار کردن ماست میتوان استفاده کرد .
از سس شکلات و پنیر خامه ای و یا عسل و شیره انگور هم برای سس بروشت میتوان بهره گرفت . ما موز رو با سمنو هم امتحان کردیم که جای شما خالی خوشمزه شد .
از ماست با پودر سبزیجات خشک و معطر نظیر زنجبیل و دارچین و گل سرخ و ... هم میشه استفاده کرد .
از هرکدام از میوه ها بسته به تعداد میهمانها یک الی دو تا و ...... پوست بگیرین و طوری خرد کنین که خیلی نازک نشه تا بتونین به سیخ چوبی بکشین .ضمنا خیلی هم ضخیم نباشه که زمخت به نظر بیاد .
بعد توی ظرف زیبایی سیخ ها رو طوری بچینین که بشه راحت از طرف دستگیره اون برداشت . هنگام سرو بهتره هرکسی خودش از سس مخصوص هم روش بریزه .
اگه دوست دارین خیلی رزیمی باشه ... به جای شربت از پوره میوه هایی نظیر کیوی و توت فرنگی و آلبالو وپرتقال و انبه برای افزودن داخل ماست کم چرب میتونین استفاده کنین .
برای تزیین از پوست میوه جات میتونین اشکالی درست کنین و به سیخ یا خلال دندان بکشید و اطراف ظرف بچینین .
برای مشاهده لینک مربوطه در سایت سفره خونه :
مشاهده لینک انواع شیرینی در تالار گفتمان :
منبع تصاویر متفرقه از گوگل Google.com
سلام شبنم جون. سال نو مبارک. ایشالا در در پناه لطف خدا و در کنار خانواده سال خوبی داشه باشی.
پاسخحذفواقعا که با سلیقه ای. آفرین. لذت بردم.
سلام سورملیناجون ممنونم عزیزم
پاسخحذفمنهم برای تو و خانواده ات سال خوب و خوشی رو آرزو میکنم ... موفق و تندرست باشی .